Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

A54 vs s10e pareri

(Subiect creat la: 20-06-2023 03:44 PM)
527 Vizualizări
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Salut comunitate, având în vedere că s10e are 4 ani deja mă gândesc să îl schimb chiar daca inca merge bine. Am inteles de pe la tv că cică nu ar mai merge aplicațiile bancare la telefoane ce nu mai primesc soft începând de la anul. S23 simplu e puțin încă cam scump iar de s22 simplu am înțeles și de la un prieten că nu tine bateria cum trebuie, căutat și pe net mai sunt și alții care se plâng de baterie la s22. Ceva sfaturi ce sa aleg?. Sigur între s10e și macar s22 o sa simt diferente însă nu știu ce să zic momentan de aspectul bateriei.
29 Răspunsuri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Eu zic ca se merita schimbarea la S22 fara nici o mica problema.
Daca esti utilizator intens de jocuri te sfatuiesc sa te orientezi spre un A54 5g.
Dar eu zic ca S22 se merita in comparatie cu S10e.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Utilizator intens de jocuri nu prea. Ocazional că mă joc ceva așa 30min pe zi. Mai mult whats și yt.
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Probabil contează placa video unde e net mai slabă decât cea de pe s10. Adică un Mali g68 mp5 (adică 5 nuclee) contra un Mali g76 mp12(12 nuclee și după nume performanta mai mare chiar daca o fi mai veche).
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Și aia se poate. Însă pe s10 sunt mai multe nuclee grafice deci automat e mai bun la grafica și oferă o performanță mai buna in jocuri sau setări mai mari. E că și când comparam la PC o placa video de buget cu una veche de 4 5 ani ce costa sa zicem 1000 euro.
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Din ce am observat la aplicații ar fi mai rapid a52s însă la jocuri nu prea. Depinde de fiecare joc in parte. 642L din ce citisem acum ceva timp ar fi o varianta mai slăbuță a lui adreno 642. Și așa în Geekbench s10 cu exynos mai mult de 2300 nu scoate că se încălzește unde a52s scoate 2800 lejer.
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Eu unul am și laptop cu 120hz cât și PC iar monitorul e de 75hz. Da vad diferența însă după câteva minute nu ma mai deranjează. La fel și cu 120hz fata de 60hz. Vad lag la început iar după vreo 10 minute e normal, nu mai am treaba.
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Chestia cu Hz e discutabila, fiecare cu o părere. Da se vede diferența clar între 60 și 90 sau 120. Însă la mine după vreo 10 minute pe 60 revin la normal, nu mai simt lag. La fel și la jocuri, sunt unele pe care le joc și la 30fps locked atât pe PC (unele merg mai mult dar e diferența mare în unele locuri și prefer ceva mai stabil) cât și pe mobil sa nu consum multă baterie sau sa se încălzească.
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

I-ai pus numele în titlu, totuși nu spui nimic de el în conținutul topicului. Galaxy A54 este un telefon foarte bun, solid, cu baterie care te scapă de griji. Cred că merită atenția ta.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Mă refeream la păreri daca merita sa trec la a54. Nu l-am cumpărat încă.
0 Aprecieri
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
Azi la ora 12 l am scos de la 100% la încărcat și e ora 18 aproape și am 74% doar 30% mi s a dus în doar 5h
0 Aprecieri
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
Model: Samsung Galaxy A54 5G
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
De mai stăteai puțin îl luai cu 1607 lei cu transport gratuit de la altex . Atât costa cel negru
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
😅 grăbită sunt , măcar nu era la 2000 , ma mulțumesc și asta . Faza e ca doar 40 de lei am plătit transportul.
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Destul de mult ai plătit! Și cât a fost telefonul? Nu te mai grăbi și tu🤣🤣 orice comanzi de pe altex sau media Galaxy ai transport gratuit în perioada asta
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
eh😅
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Mămăliga ta🤣🤣🤣
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Eu as mai astepta si as merge pe seria S23. Daca zici ca inca iti functioneaza ok.

E prea bine optimizata seria S23 si procesorul face minuni cu bateria 🙂

Bluelytning
Maestro
Opțiuni
O sa incerc sa mai strâng ceva sa iau s23 simplu, am văzut că cu procesorul ăla merge și bine dar și bateria tine chiar bine.
Marius_M
Legend
Opțiuni
Sfatul meu, ia-ți varianta de 256 Gb și nu 128 ca sa nu îți faci griji cu spațiul telefonului.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Clar că varianta de 256 o luam că are și ufs 4.0 in loc de 3.1.