Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme Touchscreen A54 5G

(Subiect creat la: cu 3 săptămâni în urmă)
152 Vizualizări
DragosX20
Explorer
Opțiuni
Salut,din câte se vede in poza,am o problema cu touchscreen-ul in zona gri,doar acolo e problema,as dori sa știu dacă aveți o soluție sa rezolv, nu as dori sa îl trimit in service doar pentru atâta,display-ul afișează corect,nu prea a luat lovituri de pământ,mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.

image

8 Răspunsuri
MariusG14
Big Cheese
Opțiuni

In functionarea zilnica ai sesizat? Pare a fi problema de hardware nu cred ca poti rezolva cu reset asu altfel.

Daca mai ai garantie nu ai nimic de pierdut.

DragosX20
Explorer
Opțiuni
Da e zilnica problema, doar acea porțiune,nu mereu face probleme,mai ales că partea aia de ecran nu mereu o folosesc,doar cu tastatura e mai greu,că e pe modul "cu o singura mana",dar problema persista de ceva timp
MariusG14
Big Cheese
Opțiuni

Daca mai ai garantie nu mai sta, si daca nu mai ai poti face o vizita la un service autorizat sa iti faci o parere.

Opțiuni
Salutare,
Eu nu intampin o astfel de problema pe A54, care ar fi motivul pentru care intampini aceasta problema? A suferit multe cazaturi telefonul? Intampini aceasta problema si in utilizarea de zi cu zi?
DragosX20
Explorer
Opțiuni
Salut,nu a avut multe căzături,plus că am folie și husa,de ceva timp ,cam de o luna face așa,și da problema e de zi cu zi in utilizarea telefonului.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Ai încercat să testezi telefonul și fără folie?
Opțiuni
Este o problema hardware, atunci. Mergi intr-un service autorizat, Samsung cu el.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut!

Incearca in safe mode daca face la fel. Daca da, atunci cel mai probabil este o defectiune hardware a digitizorului  si in timp se va agrava. Deci ar fi recomandat sa il trimiti in service.