Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Sall am cumpărat azi un telefon din amanet un a54 5g și am one ui 5.1 android 13

(Subiect creat la: cu 2 săptămâni în urmă)
263 Vizualizări
Antonioxxx37
Explorer
Opțiuni
Sall am one ui 5.1 pe Samung a54 5g de ce 
16 Răspunsuri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Vezi dacă poți să pui cont samsung pe el, dacă merge samsung health, dacă nu vrea înseamnă că are root, sau intră în modul download și vezi ce scrie la knox void, parcă așa zice, dacă nu este "0", este root-at.
Ai oricum, minim 24 ore să îl duci înapoi.
Antonioxxx37
Explorer
Opțiuni
Da pot sa pun
0 Aprecieri
Antonioxxx37
Explorer
Opțiuni
Al am contul
0 Aprecieri
Antonioxxx37
Explorer
Opțiuni
Dar one ui 5.1
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Dacă este luat de la amanet, cine știe ce modificări au fost făcute pe el. Ai încercat sa faci update prin Smart switch?
Antonioxxx37
Explorer
Opțiuni
Cum
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Îți trebuie pc + aplicația Smart switch (pe laptop/pc si in telefon)
Te conectezi prin cablul de date la PC/laptop și restul îl face pc-ul.
In aplicația Smart switch ai posibilitatea sa dai update la ultimul firmware.
0 Aprecieri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Instalezi smart switch pe pc, laptop, pui cablu și încerci update din aplicația smart switch de pe pc, laptop.
Resetare la uzină i-ai dat când l-ai cumpărat?
Dacă nu, dă-i.
0 Aprecieri
ByteReaper
Navigator
Opțiuni
Dacă cauți actualizări din ,,actualizare software,, ce spune? Nu găsește nimic? Zice ca e la zi?
0 Aprecieri
Catalin51
Voyager
Opțiuni
Intra la actualizari software și vezi ce ti scrie. Sunt șanse ff mari sa aibă root facut, dar poate doar nu e actualizat. Am avut un prieten care zice ca update urile ii încetinesc tlf si cat a ținut un s21 vreo 3 ani nu I a dat niciodată niciun update.
0 Aprecieri
ByteReaper
Navigator
Opțiuni
Deobicei la Amanet nu accepta telefoane rootate (le verifica sa vada daca totul e ok ) ,iar dacă accepta, menționează asta clientului înainte de achiziționare
0 Aprecieri
Catalin51
Voyager
Opțiuni
Depinde de casier, am o prietena care lucrează la amanet si s a întâmplat sa mai ia din greșeală smartwatchuri sau tlf cu root
ByteReaper
Navigator
Opțiuni
Înseamnă că acei casieri nu au ce căuta acolo și ar trebui dați afară! Când lucrezi într-un amanet, trebuie să te pricepi la marfa pe care o primești și o vinzi.
La mine în zonă, amanetele care vând telefoane, laptopuri etc. îți spun de la început starea dispozitivului și dacă are vreo problemă sau nu. Îți recomand și ție să verifici telefonul înainte să-l achiziționezi.
0 Aprecieri
Catalin51
Voyager
Opțiuni
Se mai întâmplă sa greșești, cand ai ture de 12 ore și ai numai clienți certăreți te ajunge oboseala și nu mai ești atent. Nu e ceva ce se intampla frecvent, in 3 ani de lucru a luat 2 apple blocate și un am samsung root pe care i le au scăzut din salariu.
0 Aprecieri
Catalin51
Voyager
Opțiuni
Si alea cu root se misca ok :)) ce ti scrie când intrii sa cauți actualizari?
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Ai intrat in download mode?
Ce scrie la Knox Void?
0 Aprecieri