Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[A5] Brak możliwości otwierania linków

(Temat utworzony: 27-03-2020 12:01 PM)
3834 Wyświetlenia
Anka4
Student
Opcje

Witam, jakiś czas temu telefon(smasung A5 2017) pokazał mi komunikat o aplikacjach, ktore bardzo często otwierają przeglądarkę internetowa(google). Były to miedzy innymi messenger i gmail. Myślała, że to zmniejszy użycie danych lub bateri. Przez wyłączene tego nie mogę otwierać linków(mimo iż gmail ma zaznaczoną opcję otwoerania linków ) ani udostępniać nic na messengerze. Czy da się to jakoś cofnąć i gdzie tego szukać?

Pozdrawiam Ania

0 Like
6 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Anka4 po pierwsze, to niewłaściwy dział. Napisałaś o serii A w dziale modeli S20. Zapoznaj się proszę ze strukturą forum, aby nie popełniać takich błędów. 

Po drugie, wyczyść dane przeglądarki chrome, bo jak rozumiem, ona nie chce otwierać linków.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Anka4, spróbuj na początek wykonać wipe cache partition.

0 Like
Anka4
Student
Opcje

Niestety nie zadziałało. I z tego co dobrze widziałam to chyba wyświetliło, że się nie powiodło bl nie mogło znaleźć"partition"

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Anka4, Po co zakładałaś kolejny temat z tym samym problemem ? Czego nie możesz, znałeś ?

0 Like
Anka4
Student
Opcje
Zakładała kolejny, bo podobno tamten w złym miejscu. Nie moge znaleźć odpowiedzi. Problem nadal ten sam
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Anka4 Ten temat został, już przeniesiony poza tym dostałaś, już wskazówki co masz wykonać mam innego Androida i trochę się różni, od twojego jak wyczyść dane przeglądarki chrome.

Wchodzimy w ustawienia->aplikacje->Chrome

Rozwiązywanie najczęstszych problemów z aplikacjami

Screenshot_20200327-120243_Settings.jpgScreenshot_20200327-120249_Settings.jpg