Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[A12] ostrzeżenie- błąd kamery , kamera frontowa do selfie

(Temat utworzony: 26-01-2022 10:02 PM)
1794 Wyświetlenia
rog_six
Apprentice
Opcje
Mam problem z kamera frontową , wyskakuje komunikat "ostrzeżenie- błąd kamery " , telefon uzytkuje od około tygodnia i podczas pierwszego  dnia testowania podzespołów wszystko śmigało  , uruchomiłem 5 dnia użytkowania i juz nie działa,  telefon ani nie upadł ani nic z tych rzeczy . Aparat po wyłączeniu nie działa w ogóle nawet tylny , tu pomaga czyszczenie danych albo zerowanie ustawień aparatu , natomiast działa wtedy tylko tylny , frontowy dalej nic. Robilem zwykly reset i hard reset,  nic to nie pomogło.  Jeżeli ktoś z was się z tym spotkał proszę o wskazówki. 
17 Odpowiedzi
Mona368
Pathfinder
Opcje
Prawdopodobnie będziesz musiał oddać telefon do serwisu. A robiłeś reset aparatu ?
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @rog_six 

Spróbuj wykonać zabieg Repair Apps, nie usuwa danych, lecz naprawia aplikacje.

[Poradnik] - Repair Apps
https://eu.community.samsung.com/t5/pozostałe-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-w...

rog_six
Apprentice
Opcje
Robilem reset aparatu do ustawień fabrycznych
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@rog_six Ale zabieg który podałem wcześnie naprawia aplikacje, spróbuj i daj znać czy pomógł. 

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@rog_six  Witam

Jeżeli propozycja podana przez @Kacper2  nie pomoże to konieczna będzie wizyta w serwisie.

rog_six
Apprentice
Opcje
Nie wiem czy robie coś źle ale nie mogę zrobić tej optymalizacji aplikacji . Wyłączam tel -> volume+ +power , odpalam recovery menu , zjezdzam volumem- na repair apps i zatwierdzam power , wyłącza mi się tel ale odpala się bez niczego tak jak po zwykłym włączeniu. ?
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Wszystko robisz prawidłowo tylko zastanawiam mnie że nic się nie dzieje na ekranie.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Podejrzewam, że w aparacie wystąpiła usterka sprzętowa i dlatego przywrócenie ustawień fabrycznych nie rozwiązało problemu. Moim zdaniem konieczna będzie wizyta w punkcie serwisowym.

A 52
First Poster
Opcje

Siema, mam identyczny  przypadek, udało  Ci się rozwiązać  problem?

0 Like