14-06-2019 05:23 PM — edytowano 22-06-2019 01:34 AM
Cześć!
Lubicie zagadki? Pewnie każdy grał na komputerze lub telefonie w Milionerów . A może preferujecie Jeden z dziesięciu?
Mam dla Was świetną zabawę - Zagrajmy w Samsungerów !
Zasady:
Na dole wpisu umieściłem zagadkę. Osoba, która jako pierwsza odpowie poprawnie, ma za zadanie przedstawić kolejne pytanie. Proces jest powtarzalny.
Zagadki:
Mogą być różnorakie. Od humorystycznych, przez techniczne po zagadki logiczne. Będzie miło, jeśli część z nich będzie związana z naszym forum lub produktami Samsung
Kto może uczestniczyć?
Ten temat kierowany jest do wszystkich użytkowników! Liczę na aktywność również osoby mniej zaangażowane w społeczność Samsung. Pokażcie się!
Dacie radę? Pierwszą edycję Samsungerów czas zacząć!
Zagadka:
Który model telefonu Samsung, jako pierwszy miał aparat wyposażony w OIS - optyczną stabilizację obrazu?
19-07-2019 01:09 PM
To był Galaxy Beam! Testowałem i myślę, że obecnie ten projektor również by się nadawał do oglądania przy zachowaniu dobrych warunków
W jednym z urządzeń Samsung, wgrana jest melodia, która bazuje na utworze austriackiego kompozytora z pierwszej połowy XIX wieku, do którego został wykorzystany tekst poety, zmarłego kilka lat przed narodzinami kompozytora.
Jak nazywa się ten utwór i w jakiego rodzaju urządzeniach Samsung wykorzystywana jest melodia oparta na tym utworze?
22-07-2019 11:23 AM – ostatnio edytowany 26-07-2019 02:54 PM przez MonikaGS
Hej @kamil_1800, która konkretnie Omnia?
Twoja odpowiedź jest niekompletna
26-07-2019 05:21 PM
@DamianSL odpowiem już za Kamila, to była Omnia Pro
Czyżby nikt nie znał odpowiedzi na moją zagadkę?
26-07-2019 10:47 PM
Zgadza się Damian! Omnia Pro.
Trudne, ale chyba mam! 'Die Forelle' - pstrąg Schuberta grają pralki Eco Bubble
Moje pytanie: jaki produkt jako pierwszy wszedł na rynek w portfolio Samsung-Sanyo? Dokąd go zaczęto eksportować?
26-08-2019 09:38 AM
@DamianSL, prosimy o odpowiedź i łatwiejszy zestaw pytań
26-08-2019 09:54 PM – ostatnio edytowany 27-08-2019 04:27 AM przez MonikaGS
Widzę, że nie ma mocnych na pytanie @DamianSL!
Ja spróbuje: czy mowa o pierwszym telewizorze Samsunga? 12-calowy czarno-biały P-3202 z 1970r, który był eksportowany do Panamy.
29-08-2019 08:58 PM
@RadekK BRAWO!!! Nareszcie! 😊
Już straciłem wszelką nadzieję! 😁
Prawda, że pytanie nie było AŻ takie trudne?
Aż się boję wymyślać kolejne, bo zaś zatrzymam zabawę. Słucham Radekk - Twoja kolej 😋