Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z aktualizacja smart switch

(Temat utworzony: 29-10-2019 11:25 PM)
2695 Wyświetlenia
Moranq71
First Poster
Opcje

Wchodzac w smart switch wyskakuje komunikat ze jest dostepna aktualizacja jak ja uruchamiam wyskakuje pobieranie i nic sie nie pobiera zarowno przez wifi jak i dane komurkowe.

0 Like
8 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Moranq71, Odinstaluj całkowicie aplikację Smart Switch i zainstaluj ponowine ze Sklepu Play lub Galaxy Store.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Moranq71 rozumiem, że chcesz wrócić do androida 9? I dlatego chcesz skorzystać ze Smart Switcha?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
MagdalenaG
Helping Hand
Opcje

@Moranq71,

Daj znać czy ponowna instalacja pomogła. Jeśli błąd będzie nadal występował, zgłoś go proszę z dokładnymi informacjami o problemie i logami systemowymi przez Samsung Members.

0 Like
Moranq71
First Poster
Opcje

Niestety nic nie dalo usuniecie i wgranie na nowo. Dalej nie ma mozliwosci aktualizajci.

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Moranq71, Masz na myśli SmartSwitch w wersji na telefon czy komputer ? Problem dotyczy aktualizacji aplikacji czy systemu w telefonie ?

0 Like
Moranq71
First Poster
Opcje

Mam na mysli wersiej na telefon. Screenshot_20191029-231026_Smart Switch.jpg

Screenshot_20191029-231017_Smart Switch.jpg

Screenshot_20191029-230953_Smart Switch.jpg

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Moranq71, Czy próbowałeś zainatalować aktualizację przez sklep Galaxy Store ?

http://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.sec.android.easyMover&cId=000004515865

0 Like
Moranq71
First Poster
Opcje

Probowalem kilka razy, ale przed chwila sprobowalem poraz kolejny i w koncu poszlo zaktualizowalo sie. 

0 Like