Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Automatyczna rotacja ekranu

(Temat utworzony: 29-10-2019 04:38 PM)
214 Wyświetlenia
aXen
First Poster
Opcje

Część! Po zainstalowaniu bety Androida 10 wszystko śmiga świetnie oprócz jednej rzeczy. Kiedy mam włączoną opcję "Obracanie automatycznie" czasami działa jak chce. Np. Przy dłuższym oglądaniu filmiku na YT w poziomie nie da się obrócić ekranu do orientacji pionowej. Wyłączenie opcji "Obracanie automatycznie" naprawią ten problem, lecz po ponownym włączeniu opcji ekran robi się poziomy mimo tego że trzymam telefon w pionie. Usterkę już zgłosiłem. Dzisiaj pojawiła się aktualizacja poprawiająca ekran blokady i tyle. Dodam że dzieje się to sporadycznie ale przynajmniej dwa razy dziennie we wszystkich aplikacjach. Telefon to S10e Ktoś miał już taki problem?

0 Like
2 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@aXen jest już na forum bety temat dotyczący obrotu ekranu.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
MagdalenaG
Helping Hand
Opcje

Cześć @aXen,

Cały wątek na ten temat znajdziesz tu: https://eu.community.samsung.com/t5/Pytania/Auto-obr%C3%B3t-ekranu/m-p/1375916/highlight/false#M367

Zgłoś proszę ten problem przez sekcję „Opinia o wersji beta” w Samsung Members z logami zebranymi zaraz po wystąpieniu błędu. Deweloperzy postarają się znaleźć źródło problemu.

0 Like