Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zmiana zegara ekranu blokowania Galaxy J5 2017

(Temat utworzony: 25-12-2017 09:53 PM)
55309 Wyświetlenia
areq20
First Poster
Opcje

Witam, czy da się zmienić rodzaj zegara na ekranie blokady w Samsungu Galaxy J5 2017? Domyślnie godziny i minuty są w dwóch różnych liniach, co jest irytujące.

0 Like
36 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Zapewne w ustawieniach swojego telefonu znajdziesz więcej opcji. :winking-face:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
areq20
First Poster
Opcje

Nie no, TO MI POMOGŁEŚ CZŁOWIEKU. Nie domyśliłbym się tego! Pytam, bo nie znalazłem nic takiego, geniuszu.

0 Like
KrzysiekK
Hotshot
Opcje

Cześć areq20

Niestety nie mam pod ręka J5.

Sprawdź jednak tą ścieżkę: Ustawienia > Ekran blokady i zabezpieczenia > Zegar i elementy FaceWidget > Styl zegara

Szewcu72
MegaStar
Opcje

@areq20

Alfą i omegą nie jestem. Chcialem tylko zasugerować, że warto poświęcić więcej czasu na zapoznanie się z menu posiadanego urządzenia. 

W ustawieniach AOD powinna być również możliwość konfiguracji zegara ekranu blokady.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
areq20
First Poster
Opcje

Niestety w Androidzie 7.0 ta ścieżka kończy się na "Ekran blokady i zabezpieczenia". Potem do wyboru jest opcja "Informacje i elementy FaceWidget" ale w nich brak opcji zmiany rodzaju zegara.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
A wpisz w pole wyszukiwania w menu "Styl zegara" i sprawdź co pokaże.

0 Like
TomekR
Pathfinder
Opcje

@areq20

Po aktualizacji do andka 7.1.1 zegar na ekranie blokady w J5 jest w dwócha liniach i systemowo nie da się tego zmienić z poziomu ustawień telefonu. Natomiast można się z tym uporać za pomocą zewnętrznej apki do personalizacji blokady ekranu z Google Play (np. Next Lock Screen, Floatify Lockscreen lub cała masa innych).

0 Like
Adrian2711
Apprentice
Opcje

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Adrian2711

Kolego, czy potrzebujesz pomocy, czy pomroczność jasna Cię dopadła?  :winking-face:

Nastukałeś pustych postów, część z cytatami i nie wiadomo o co chodzi. Robisz tylko niepotrzebne zamieszanie. 😞

0 Like