Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ukryte Foldery/zdjęcia

(Temat utworzony: 21-03-2017 09:19 PM)
3067 Wyświetlenia
QJ
First Poster
Opcje

Telefon: Samsung Galaxy Note 3.

Witam. Kilka miesięcy temu formatowałem telefon, lecz przed formatem zrobiłem backup przez Kies3 oraz oddzielnie skopiowałem pliki z telefonu. Niewiele później przypomnialem sobie ,że mialem ukryte foldery na tym telefonie ale nie ,,pokazałem" ich przed robieniem backupu. Czy da się je jakoś odzyskać?

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
MarekZ
Voyager
Opcje

Cześć @QJ

Jeżeli pliki są ukryte w trakcie wykonywania kopii, to KIES3 czy Smart Switch PC nie będą w stanie wykonać ich kopii. W Androidzie nie ma funkcji kosza, w razie ich usuniecia pliki przepadają i odzyskanie nie jest już możliwe.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
2 Odpowiedzi
kozbus
Pathfinder
Opcje
miałem podobną sytuację i nie znalazłem sposobu na odyskanie, nie bylem mocno zdeterminowany bo nie bylo tam nic wartosciowego wiec moze cos przeoczylem i ktoś ma jeszcze jakiś pomysł??
0 Like
Rozwiązanie
MarekZ
Voyager
Opcje

Cześć @QJ

Jeżeli pliki są ukryte w trakcie wykonywania kopii, to KIES3 czy Smart Switch PC nie będą w stanie wykonać ich kopii. W Androidzie nie ma funkcji kosza, w razie ich usuniecia pliki przepadają i odzyskanie nie jest już możliwe.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
0 Like