Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Telefon się zawiesił i nie odpowiada

(Temat utworzony: 18-02-2017 05:36 PM)
414509 Wyświetlenia
KŁ
First Poster
Opcje

Witam. Kilka godzin temu mój telefon Samsung Galaxy A5 2016 wyłączył się( rozładowała się bateria) po czym, gdy go podpiełam do ładowarki, na ekranie wyświetlił się napis "Samsung Galaxy A5 2016" - tak jak wtedy gdy się go włącza, tylko że ja go nie włączałam tylko samo się tak zrobiło i od tamtego momentu telefon zawiesił się, wyświetla cały czas ten napis i na nic nie odpowiada(naciskałam przycisk od włączania i nic się nie działo). Telefon kupiłam nie spełna rok temu. Nie miał też żadnych uszkodzeń itp. Co mam zrobić? Proszę o pomoc!!!!

90 Odpowiedzi
Jakub03
Pathfinder
Opcje
Witam, niestety chyba telefon skończył swój żywot i naprawa w tym przypadku będzie nieopłacalna bądź nawet nie możliwa. Polecam przejrzeć ofertę nowych urządzeń w oficjalnym sklepie SAMSUNG.
Pozdrawiam
Poniżej wysyłam link do sklepu
https://www.samsung.com/pl/mobile/?cid=global_ow_app_galaxyshop_none_none_weblinkapp_bookmark_202008...
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Komunikat który się wyświetla informuje o uszkodzeniu płyty głównej. Tak jak kolega wyżej wspomniał w przypadku S6 naprawa jest już nieopłacalne.
kmiland
First Poster
Opcje

2 dni temu telefonu M21 się zawiesił i uruchomił ponownie, ale tylko do stanu gdzie pokazuje się logo Samsunga i model telefonu i dalej nie rusza. Po podłączeniu do ładowarki (gniazdko i PC) wyskakuje ikonka ładowania ale w kolorze szarym, bez % baterii i też stoi w miejscu. Volume down + power uruchamia telefon ponownie do loga i modelu. Volume up + power nic nie robi. Do recovery menu nie da się wejść chyba, że jest jakaś inna kombinacja jeszcze. Pierwszy raz coś takiego ma miejsce, telefon ma niecałe 1.5 roku. 

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kmiland  cześć 

Jeżeli uruchamianie telefonu kończy się na logo producenta i zawiesza się to potrzebna tutaj będzie wizyta w serwisie

Majekk
Journeyman
Opcje
Witam mój telefon zawiesił się na napisie SAMSUNG nie wiem jak to naprawić (próbowałem go wyłączyć na różne sposoby np przez recovery mode i też przyciskiem power nic nie działało) proszę o pomoc. Zdjęcie telefonu jest na okładce. Z góry dziękuję.
image

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje
Majekk
Journeyman
Opcje
A i zapomniałem dodać że telefon ma świeżo zainstalowany system
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Majekk, jeżeli soft reset nie pomógł oraz przywrócenie ustawień fabrycznych z poziomu trybu Recovery to obawiam się, że konieczna będzie wizyta w punkcie serwisowym.

[Poradnik] Jak wykonać hard reset?
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

0 Like
PiotrekSamember
Student
Opcje
Telefon caly czas wyświetla taki ekran, co z tym zrobić?

image

0 Like