Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Telefon resetuje się

(Temat utworzony: 23-01-2022 11:24 PM)
9975 Wyświetlenia
bartekhyp
Apprentice
Opcje
Witam, mam od jakiegoś czasu problem że telefon się zawiesza i restartuje. W ciągu 30 minut potrafi nawet z 20 razy.  Czy to jest wina jakieś aplikacji czy jak? Posiadam telefon M31S android 11.
Hotfon
Explorer
Opcje
Tak
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dziękuję za informację. Cieszę się, że problem został rozwiązany.

0 Like
flyer0
Voyager
Opcje
Od jakiegoś czasu mam taki problem, jak telefon mi się rozładuje i wyłączy to go podlaczam pod ładowarkę, jak go włączę przy np 5% to po chwili sam się restartuje i wtedy już dziala OK, ale nawet dzieje się to jak telefon wyłączony naładuje się do 100% , włączam go chwile podziała i się restartuje. W historii uruchomień nic o tym nie pisze. O co chodzi?
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, tak naprawdę nie jesteśmy tutaj e stanie stwierdzić, co jest przyczyną.
Proszę obserwować sytuację I gdyby powtarzał się często, to proponuję wizytę w autoryzowanym serwisie Samsunga
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Na początek wykonaj wipe cache partition. Zabieg usuwa pamięć podręczną, która może mieć wpływ na działanie telefonu. Czynność jest bezpieczna i nie usuwa żadnych danych użytkownika z telefonu. Poniżej znajdziesz instrukcję. W razie jakichkolwiek wątpliwości lub dodatkowych pytań pisz śmiało.

[Poradnik] Jak wykonać zabieg wipe cache partition?
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

[YouTube] Instrukcja wideo wipe cache partition
https://www.youtube.com/watch?v=5RrGHHwvARM

flyer0
Voyager
Opcje
To zrobię w piątek bo teraz nie mam laptopa przy sobie
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@flyer0, to nie musi być laptop. Możesz podłączyć słuchawki lub inne akcesorium. Więcej informacji znajdziesz w poniższym wątku.

[Poradnik] Jak uruchomić tryb Recovery w systemie Android 11+?
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-android-11-one-ui-3-jak-wej%C5...

flyer0
Voyager
Opcje
Słuchawki na audio jack zadziałają?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@flyer0, adapter USB-C - mini jack powinien zadziałać.

0 Like
Desu
First Poster
Opcje
Witam, mam urządzenie Samsunga s24 Ultra którego kupiłem na przedpremierze jakiś czas temu. Problem polega na tym że wczoraj na wieczór dziwnie zresetował mi się samoinstnie 3 razy, a potem działał już normalnie, zdziwiłem się a telefon działał prawidłowo bez żadnych problemów. Dzisiaj w godzinach 17-18 zaczęło się to nawarstwiać i zaczął resetować się z 2-3 godziny aż sam wkońcu się wyłączył i nie reagował na żadne przyciski (zasilania ani resetu po podłaczeniu do kompurera) po godzinie około sam się właczyl i dalej to samo. Po jakimś dłuższym czasie przestał i narazie da radę z niego korzystać (oprócz jakiegoś losowego resetu) (Robiłem wiepe catch partition reset z 3-krotnie, nic to nie dało patrząc na ten kolejny pojedynczy reset) Podejrzewam błąd lub uszkodzenie czujnika temperatury. Pomoże ktoś co to może być?
0 Like