08-05-2019 10:41 PM – ostatnio edytowany 09-05-2019 11:12 AM przez RadekK
Witam. Jestem tu nową, nie ogarniam generalnie. Ale się douczę 😂 jeśli temat już był.. przepraszam
Potrzebuje porady. Nie jestem mistrzem w całej specyfikacji telefonu, ustawień.blabla.. Ale parę dni temu postanowiłam wymienić mojego przyjaciela s8 na a9. Nie mówię, że pokusilam się na 4 aparaty... ale jak dla mnie. Porażka. Aż chce wrócić do s8. Myślałam że zdjęcia będą rewelacyjne. Że można będzie fajnie się pobawić, ostrość dno.. kolory dno.. czy ktoś jest w posiadaniu jakiś zdjęć tym modelem? Podpowiedzieć jak ustawić. Co robić.. Nie wiem jak to ogarnąć.. mam wrażenie że domofonem zdjęcia lepszej jakości są..
Przeniosłem wątek do odpowiedniego działu "Telefony" i zmieniłem tytuł na odzwierciedlający treść postu /RadekK
08-05-2019 10:48 PM — edytowano 08-05-2019 10:49 PM
@Thugzcry, Czy możesz wrzucić tutaj przykładowe zdjęcia wykonane Twoim egzemplarzem ?
Na początek spróbuj zresetować ustawienia aparatu.
Aparat --> Ustawienia --> Zeruj ustawienia.
09-05-2019 08:56 AM
@Thugzcry Jeżeli z urządzeniem jest wszystko w porządku zdjęcia na pewno nie powinny być gorsze niż z poprzedniego S8.
Spróbuj wykonać czynności zaproponowane przez @kamil40013 .
09-05-2019 09:38 PM
@Thugzcry takie prozaiczne pytanie. Na obiektywie nie ma przypadkiem folii ochronnej? Jeżeli oczywiście mówimy o nowym telefonie.