17-11-2018 01:52 PM
Chciałam zmienic hasło do telefonu Samsung j3 2016 ale niestety wyskakuje że błędne hasło działa jednak ono do odblokowywania telefonu
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
17-11-2018 03:35 PM
Jeżeli chce Pani usunąć lub zmenić hasło a nie ma takiej możliwości to problem może być z certyfikatami. Spotkałem się kiedyś z takim problemem na Galaxy S5 i pomogło wyczyszczenie poświadczeń certyfikatów w dziale "zabezpieczenia' ( Ekran blokady i zabezpieczenia > inne ustawienia zabezpieczeń > wyczyść poświadczenia). Warto byłoby spróbować przed zresetowaniem telefonu.
17-11-2018 02:18 PM
Cześć @Ania78,
Nie spotkałam się jeszcze z takim błędem. Spróbuj zrestartować urządzenie przy pomocy miękkiego resetu (soft reset). Tutaj znajdziesz instrukcję, jak to zrobić.
17-11-2018 03:35 PM
Jeżeli chce Pani usunąć lub zmenić hasło a nie ma takiej możliwości to problem może być z certyfikatami. Spotkałem się kiedyś z takim problemem na Galaxy S5 i pomogło wyczyszczenie poświadczeń certyfikatów w dziale "zabezpieczenia' ( Ekran blokady i zabezpieczenia > inne ustawienia zabezpieczeń > wyczyść poświadczenia). Warto byłoby spróbować przed zresetowaniem telefonu.