Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z baterią S8

(Temat utworzony: 23-11-2018 07:56 PM)
22509 Wyświetlenia
Agild13
Apprentice
Opcje

Witam. 

Od 2 czy 3 tygodni mam problemy z baterią. Gdy poziom naładowania spada do 20-15%, to od tego momentu nieporównywalnie szybko się rozładowuje, tj. w ciągu kilku minut. Ostatnio przy stanie baterii 12% telefon od razu się wyłączył. Dziś miałam taką sytuację, że odłożyłam tel. przy stanie 21%, poszłam do kuchni, wróciłam, chciałam sprawdzić ile procent zostało, a on zdechł 😕

Smartfon użytkuję od sierpnia ub. roku. 

Czy ktoś coś poradzi?? 🤔 

0 Like
37 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@iambastian10 zaraz po czyszczeniu nie instaluj aplikacji, sprawdź jak bedzie się zachowywał. Jak wszystko bedzie okej, to doinstaluj aplikacje recznie ze sklepu. Co do zdjęć, to jeżeli masz je w chmurze lub na karcie, nic im nie będzie. Jeżeli w telefonie, to zrób kopię.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
iambastian10
First Poster
Opcje

Ok, tak zrobię. Ale wydaje mi się że to jednak bateria, bo kiedyś na polu przy - 5 stopniach bateria szybko leciała w dół. A wtedy system jeszcze miałem stary. Ale sprawdzę opcję bez kopii 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@iambastian10, jeżeli przywracanie ustawień bez kopii nie rozwiąże Twojego problemu to będziesz musiał się udać do punktu serwisowego Samsung.

0 Like
Szpon
Apprentice
Opcje

Koniec końców zanioslem telefon do serwisu gdzie wymieniono mi płytę glowna i ponownie baterie,jak na razie wszystko działa dobrze.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Szpon, świetnie, że wróciłeś do nas z odpowiedzią, która może być przydatna dla innych osób odwiedzających forum. Najważniejsze, że problem udało się rozwiązać!

0 Like
Karima90zmc
Journeyman
Opcje

Rownież mam problem z bateria. Łapie 30% i telefon sie wyłącza. Wczoraj zanioslam do sklepu i wysłali telefon do serwisu. Zobaczymy jak to bedzie :smiling-face: 

0 Like
EwaK
Hotshot
Opcje

@Karima90zmc daj znać po serwisie czy już wszystko ok :smiling-face:

0 Like
Karima90zmc
Journeyman
Opcje

Telefon wrocił z serwisu po 2 tyg. Została wymieniona bateria, ekran, ramka, wibracje i wejscie na ładowarke. 
Ja jestem zadowolona ^_^ telefon trzyma tak jak powinien