Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Oficjalny harmonogram aktualizacji do Androida 12 i One UI 4.0 dla urządzeń firmy Samsung.

(Temat utworzony: 01-12-2021 01:32 PM)
35393 Wyświetlenia
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Samsung opublikował oficjalny holenderski harmonogram wprowadzenia Androida 12 i One UI 4 na telefony i tablety. Ponieważ Holendrzy często otrzymują aktualizację po nas, jest bardzo prawdopodobne, że podany terminarz sprawdzi się również dla naszego regionu. Warto zatem sprawdzić kiedy nasza galaktyka otrzyma aktualizację do One UI 4 i Androida 12.

A12_update.pngJak zapewne wiecie uzyskanie od Samsunga oficjalnych informacji na temat terminów aktualizacji jest bardzo trudne lub niemal niemożliwe. W sieci pojawiały się już podobne informacje, ale dotyczyły one rodzimego rynku producenta, czyli Korei Południowej. Tym razem informacja udostępniona przez Samsunga dotyczy rynku holenderskiego. Lista z urządzeniami i terminami ich aktualizacji pojawiła się holenderskiej aplikacji Samsung Members. Ponieważ jak już wspomniałem na wstępie, aktualizacje na ich rynek pojawiają się po naszych wydaniach, to warto zainteresować się tą listą.

Zakończone

• Galaxy S21, S21+, S21 Ultra

Grudzień 2021 (prawdopodobnie)

• Galaxy Flip 3 (w tabeli zakończona - błąd)
  • Galaxy Fold 3 (w tabeli zakończona - błąd)

Styczeń 2022

• Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, S20 FE
  • Galaxy S10, S10+, S10e, S10 Lite
  • Galaxy Note 20 (Ultra)
  • Galaxy Note 10 (Plus)
  • Galaxy Z Flip (5G)
  • Galaxy Z Fold 2
  • Galaxy Fold

Luty 2022

• Galaxy Note 10 Lite
  • Galaxy A42, A52, A52s, A72
  • Galaxy Tab S7 (Plus)

Kwiecień 2022

• Galaxy A51, A71
  • Galaxy Tab S7 FE

Maj 2022

• Galaxy A32 5G
  • Galaxy Xcover Pro
  • Galaxy Tab S6 (Lite)
  • Galaxy Tab Active 3

Czerwiec 2022

• Galaxy M21, M31, M31s, M32
  • Galaxy A12, A31, A32 4G, A41
  • Galaxy Tab A7 (2020), A7 Lite

Lipiec 2022

• Galaxy M11, M12
  • Galaxy A03s, A12, A22,
  • Galaxy Xcover 5

Sierpień 2022

• Galaxy A21s

Pamiętajcie, nie są to terminy wiążące i jak bywało to w przeszłości i one mogą ulec zmianie.

Źródło i pozostałe modele na: www.watchfaces.art

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Przejdź do rozwiązania
1 157 Odpowiedzi
Dzik12
First Poster
Opcje
Czy już ktoś dostał Android 12 do Samsung Galaxy M12 w Polsce 
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Z tego co widzę to aktualizacja nie jest jeszcze dostępna w Polsce dla wariantu XEO. O aktualizacji Android 12 rozmawiamy w poniższym wątku.

Oficjalny harmonogram aktualizacji do Androida 12 i One UI 4.0 dla urządzeń firmy Samsung
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/oficjalny-harmonogram-aktualizacji-do-a...

sumungmember0701
Explorer
Opcje

Galaxy A22 5g Moje pytanie jest następujace, kiedy na mój model telefonu pojawi się Android 12?

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@sumungmember0701  Cześć 

Powinien niebawem dostać.  Możesz sprawdzać co jakiś czas wymuszając ręczne sprawdzanie aktualizacji. 

Pytanie jeszcze czy Twój telefon jest z wolnego rynku czy od operatora. 

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Według oficjalnego harmonogramu udostępnienie aktualizacji dla modelu Galaxy A22 5G przypada na sierpień. Więcej informacji znajdziesz w poniższym wątku.

Oficjalny harmonogram aktualizacji do Androida 12 i One UI 4.0 dla urządzeń firmy Samsung
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/oficjalny-harmonogram-aktualizacji-do-a...

xboxgamer0o
Apprentice
Opcje

Kiedy będzie Android 12 na Galaxy M12! Już od prawie dwóch tygodni jest w Wietnamie a kiedy będzie w Europie? Dostawca usług XEO

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@xboxgamer0o Jeszcze nie wiadomo kiedy będzie dla Galaxy M12. A wiesz może kiedy będzie dla Galaxy A21s? Też nie mogę się doczekać a jest już dla Europy dla wariantu SER? 

Jeszcze jedno dla Galaxy M to tablica jest Pozostałe smartfony  a nie Galaxy A.

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Moim zdaniem skoro Samsung wstrzymuje aktualizacje w większości krajów do tych telefonów, to mógł napotkać na jakiś błąd w samym systemie. Lepiej poczekać i niech będzie to zrobione porządnie niż potem mają wychodzić jakieś problemy.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje
Musimy cierpliwie czekać 🙂

Mati76
Apprentice
Opcje

Galaxy Tab A7 lite 8,7. Witam nie dawno kupiłem w Mediaexpert i mam androida 11 czy są aktualizacja do androida 12 ale sprawdzałem nic nie ma a w necie są napisane czerwiec/lipiec pozdrawiam 

0 Like