Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy M33 5G

(Temat utworzony: 29-12-2022 11:26 AM)
980 Wyświetlenia
majka420
Pathfinder
Opcje

Czy ktoś może się podzielić wrażeniami na temat modelu Galaxy M33 5G?

0 Like
18 Odpowiedzi
BBK66
First Poster
Opcje
Naprawde do codziennego użytkowania,bez inowacji i podniecania się symboliką że ma się S klase,jedyny minus to bateria nie 6 a 5000 i a wszyscy to powielają że ma 6tys,a mimo to przy standasdowym używaniu nie mogę dnia przeżyć na baterii
0 Like
Members_ctNxZ1G
First Poster
Opcje

Ktoś mi powie czemu w tym modelu nie można zmienić ustawień kolorów ? Przecież to nie jest jakiś najgorszy model, a nie ma takiej opcji 😞 

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_ctNxZ1G, Galaxy M33 jest wyposażony w nakładkę One UI Core, która nie posiada wszystkich funkcji znanych z pełnoprawnej wersji.

Tomaszku73
Journeyman
Opcje
Wyświetlacz w tym modelu jest tak słaby ...
Nie działa też dzwonienie przez wi-fi i LTE.
Akurat w Play.
Telefon dobry ale tylko dla mało wymagających użytkowników.
0 Like
mkaaaa
First Poster
Opcje
W moim m33 nie mogę ustawić żółtego koloru, pomocy!!!
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mkaaaa, czy mogłabyś napisać nieco więcej o tym problemie? W którym miejscu nie możesz ustawić żółtego koloru?

MrNikt73
Journeyman
Opcje
Czy ktoś Używa tego telefonu w Orange i może potwierdzić że działa VoLTE i VoWifi?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@MrNikt73  Nie wiem o jaki model się pytasz ale Galaxy M nie obsługują  VoLTE i VoWifi.

https://wificalling-volte.pl/

Miikkael
First Poster
Opcje

Generalnie telefon szybki i bezawaryjny. Zastrzeżenia mam co do aparatu. Główna kamera nie radzi sobie z trybem makro jak to miało miejsce w choćby Galaxy M11 bez dedykowanego aparatu do makro. Ostrzenie -po prostu odbywa się z  większej odległości psując efekt rozmycia. Tryb makro 2mpx to trochę mało. Drugą sprawą jest aparat 50mpx. Zauważyłem, że ma on na sztywno ustawiony tryb auto HDR i nie można go wyłączyć przez co często zdjęcia w niektórych obszarach wychodzą z  dziwną poświatą. Nie sposób kontrolować takiego zachowania aparatu.

0 Like