Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy M33 5G

(Temat utworzony: 29-12-2022 11:26 AM)
981 Wyświetlenia
majka420
Pathfinder
Opcje

Czy ktoś może się podzielić wrażeniami na temat modelu Galaxy M33 5G?

0 Like
18 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Samsung Galaxy M33 5G to smartfon z bardzo mocną baterią! Jego ogniwo to 6000 mAh pojemności od 6 do 8 GB pamięci operacyjnej RAM i poczwórny aparat fotograficzny. Na pokładzie znajdziesz Androida 12, NFC, moduł 5G, złącze słuchawkowe 3,5 mm i slot na kartę pamięci. W telefonie wbudowano 128 GB miejsca na dane użytkownika. Bardzo ciekawy telefon z wyswietlaczem IPS TFT. Mało awaryjny. Polecam!

Ap121
Voyager
Opcje
Jedyny minus to ekran IPS zamiast AMOLED
0 Like
Paramedic88
Troubleshooter
Opcje
Telefon całkiem w porządku a jeśli chodzi o baterie nie sugerowałbym się tym bo wszystko zależy jak będziesz korzystał moja żona też ma telefon w którym jest 5000 mAh s20 Fe i ja potrafiłem wytrzymać na nim 2,5 dnia ona jest w stanie zajechać telefon za dwie trzy godziny zostaję jej 16% najlepiej sobie wziąć samemu przetestować model raczej udany bez udziwnień
Paramedic88
Troubleshooter
Opcje
Nie dla każdego jest to minus komuś może i PS bardziej pasować od amoleda. Jest to bardzo wbrew pozorom subiektywna sprawa. Na przykład teraz w dobie monitorów niż ty polecają ipsy bo takie szybkie super kolory jeżeli chodzi o komputery i ta technologia staniała A mi pracuje się najlepiej na taniej matrycy VA po prostu wszystkie inne mnie raziły i źle mi się patrzyło na ekran więc spokojnie jedna mu będzie pasował AMOLED drugiemu i PS A trzeci nawet nie będzie widział różnicy tak jak na przykład mój tata który ma telefon do dzwonienia i sms-owania i czasami coś przeglądnie na Fejsie i w internecie i pokazałem wam mój telefon a jego Chen nie widzi różnicy w ekranie Także naprawdę jest masa ludzi każdy jest inny A to co dla jednego jest wadą na drugiego może być zaletą podobno i pesy mniej się wypalają.
0 Like
Ap121
Voyager
Opcje
Rozumiem, wyraziłem tylko swoje zdanie
zbych722
Explorer
Opcje
Witam,czy można ustawić na nim powiadomienie dźwiękowe o naładowanej baterii?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@zbych722, jeżeli telefon posiada tryby i procedury to możesz ustawić różne opcje w momencie pełnego naładowania baterii. Aby to zrobić przejdź kolejno do: Ustawienia > Tryby i procedury > ikonka w kółku > Bateria > Powiadom. o pełnym naładowaniu.

Screenshot_20230203_134446_Modes and Routines.jpgScreenshot_20230203_134452_Modes and Routines.jpg

zbych722
Explorer
Opcje
Dzięki,znalazłem!
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@zbych722, proszę bardzo!

0 Like