Close

What are you looking for?

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Bluetooth

(Topic created on: 02-08-2018 11:09 AM)
1189 Views

I have this problem too

Atlantyda
Student
Options

Od wczoraj po aktualizacji Samsung Galaxy S8+ nie łączy przez bluetooth z głośnikiem przenośnym Manta , z którym przed aktualizacją oprogramowania łączył bez problemu.

Z innymi urządzeniami łączy.

0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Damian K
Hotshot
Options

@Atlantyda witaj,

Spróbuj zresetować głośnik zgodnie z instrukcją obsługi, a następnie sprawdź, czy możesz połączyć go z telefonem.

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.

View solution in context

15 REPLIES 15
Solution
Damian K
Hotshot
Options

@Atlantyda witaj,

Spróbuj zresetować głośnik zgodnie z instrukcją obsługi, a następnie sprawdź, czy możesz połączyć go z telefonem.

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.
Atlantyda
Student
Options

Dzięki, pomogło.

0 Likes
Dziaduszek
First Poster
Options
Mój Galaxy A5 nie widzi sygnału Bluetooth z głośników Demon S517. Jak można temu zaradzić?
0 Likes
OleksiiA
Moderator
Moderator
Options

@Dziaduszek, te głośniki nie mają jakiegoś trybu parowania, który trzeba włączyć? Inne urządzenia BT telefon widzi?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Options

Witam mam  problem z połączeniem oraz z sparowaniem głośnika i z góry dziękuję wszystkim i każdemu za pomoc poza tym polecam każdemu te forum a dokładniej SAMSUNG MEMBERS

image

Urządzenie błaga mnie o aplikacje

image
Problem z że sparowaniem urządzenia

image
Błędna Informacja bezpośrednio od samego początku roku

image
Informacje te dalej mi nie pomagają mojemu urządzeniu
0 Likes
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Options

Na pierwszym zrzucie ekranowym jest informacja, że do połączenia z tym urządzeniem wymagana jest aplikacja. Możliwe, że w pierwszej kolejności musisz pobrać aplikację i z jej poziomu podłączyć urządzenie.

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Options
Witam. Jaki to rodzaj głośnika?
Options
Logitech
0 Likes
Options
Spoko
0 Likes