Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Bluetooth

(Temat utworzony: 26-12-2022 05:05 PM)
278 Wyświetlenia
Atlantyda
Student
Opcje

Od wczoraj po aktualizacji Samsung Galaxy S8+ nie łączy przez bluetooth z głośnikiem przenośnym Manta , z którym przed aktualizacją oprogramowania łączył bez problemu.

Z innymi urządzeniami łączy.

0 Like
15 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Damian K
Hotshot
Opcje

@Atlantyda witaj,

Spróbuj zresetować głośnik zgodnie z instrukcją obsługi, a następnie sprawdź, czy możesz połączyć go z telefonem.

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.
Atlantyda
Student
Opcje

Dzięki, pomogło.

0 Like
Dziaduszek
First Poster
Opcje
Mój Galaxy A5 nie widzi sygnału Bluetooth z głośników Demon S517. Jak można temu zaradzić?
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Dziaduszek, te głośniki nie mają jakiegoś trybu parowania, który trzeba włączyć? Inne urządzenia BT telefon widzi?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Opcje

Witam mam  problem z połączeniem oraz z sparowaniem głośnika i z góry dziękuję wszystkim i każdemu za pomoc poza tym polecam każdemu te forum a dokładniej SAMSUNG MEMBERS

image

Urządzenie błaga mnie o aplikacje

image
Problem z że sparowaniem urządzenia

image
Błędna Informacja bezpośrednio od samego początku roku

image
Informacje te dalej mi nie pomagają mojemu urządzeniu
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Na pierwszym zrzucie ekranowym jest informacja, że do połączenia z tym urządzeniem wymagana jest aplikacja. Możliwe, że w pierwszej kolejności musisz pobrać aplikację i z jej poziomu podłączyć urządzenie.

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Jaki to rodzaj głośnika?
Opcje
Logitech
0 Like
Opcje
Spoko
0 Like