Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Galaxy J5 2017 ekran problemy z poprawnym działaniem

(Temat utworzony: 05-06-2018 11:28 AM)
2211 Wyświetlenia
Jarosz77
Student
Opcje

Witam. Od wczoraj ekran w moim J5 2017 dosłownie "świruje". Po kilku minutach użytkowania zaczyna sam się przesuwać, klika co popadnie itp. Dodatkowo lewa strona, szczególnie u góry nie reaguje na dotyk.
Telefon noszony w etui i ze szkłem hartowanym, nie zaliczył żadnego upadku.
Wyłączenie i ponowne włączenie nic nie dało, tak samo jak przywrócenie do ustawień fabrycznych.
tak to wygląda, nie tylko w widoku aplikacji: https://imgur.com/ogvqKoq

0 Like

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, niestety skoro telelefon nic nie wyświetla, oznacza to, że tutaj padł całkowicie wyświetlacz, a naprawa będzie już nieopłacalna

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Proponuję już go zostawic na pamiątkę, albo wrzucić do kosza. Koszt wymiany to jakieś 260zł. Całkowicie jest to już nieopłacalne tak jak wspomniał kolega @W99

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

6 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

O ile w czasie noszenia, przenoszenia nie był w jakiś sposób ściśnięty lub wygiety, proponuję zdjąć szkło ochronne i sprawdzić poprawność reakcji wyświetlacza.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Jarosz77
Student
Opcje

Niestety, dalej to samo
Może nieco rzadziej się zdarza, ale jednak problem wciąż jest

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
W takim wypadku pozostaje raczej serwis.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
lolek1231211
Apprentice
Opcje

Witam dostałem od rodziny taki telefon i ma on następujący problem: jak widać na fotografiach telefon wyświetla tylko różnokolorowe Pixele,linie paski itd ale reaguje na przyciski wydaje dźwięki słychać powiadomienia itd czy jest to problem z samym wyświetlaczem czy może coś innego a jeśli tak to co? Z góry dziękuje za pomoc 

IMG_20230404_165617.jpg

0 Like
Rozwiązanie
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, niestety skoro telelefon nic nie wyświetla, oznacza to, że tutaj padł całkowicie wyświetlacz, a naprawa będzie już nieopłacalna
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Proponuję już go zostawic na pamiątkę, albo wrzucić do kosza. Koszt wymiany to jakieś 260zł. Całkowicie jest to już nieopłacalne tak jak wspomniał kolega @W99