Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Aktualizacje oprogramowania dla modeli z serii Galaxy A

(Temat utworzony: niedziela)
653 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

003_product_image_Galaxy_A53_5G.jpg

W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach z serii Galaxy A. Pamiętajcie, że z reguły w pierwszej kolejności aktualizacje trafiają do telefonów zakupionych w wolnej sprzedaży (wariant XEO lub EUX). Telefony pochodzące od operatorów otrzymują aktualizacje nieco później.

Przydatne odnośniki na forum:

Przydatne zewnętrzne odnośniki:

1 908 Odpowiedzi
lukazz1980
Pioneer
Opcje
A masz może info o beta na a55 one ui 7 bo widziałem w necie że może wyjdzie 26 lub 27
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@lukazz1980, Beta już trwa od jakiegoś czasu, ale jest dostępna jedynie w Indiach oraz Korei i raczej nie będzie rozszerzana o kolejne regiony.

0 Like
sary54
First Poster
Opcje
Ponoć dziś 25 kwietnia
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Aktualizacja Galaxy A36 5G 

1000052637.jpg

DawidBer
First Poster
Opcje
Witam,
Kiedy będzie planowana aktualizacja One UI 7.0 na Galaxy A14?
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Aktualizacja na ten model planowana jest na czerwiec.
Harmonogram aktualizacji Android 15 z One UI 7
https://eu.community.samsung.com/t5/pozostałe-smartfony/harmonogram-aktualizacji-android-15-z-one-ui...
Zonniak
Hotshot
Opcje
Witam
Aktualizacja będzie w czerwcu. Szybciej otrzymałbyś informację korzystając z wyszukiwarki na forum.

Pozdrawiam
DANIELoooo
Pathfinder
Opcje
Dzisiaj chciałbym się więcej dowiedzieć na temat ONE UI 7 dla Samsunga Galaxy A55 5G.
Czekam już bardzo długo i już na prawdę nie mogę się doczekać.

Sam wiem już bardzo dużo ale od was może się jeszcze czegoś nowego dowiem czego nie wiem.

Dziękuję za uwagę. 

DANIELoooo
Pozdrawiam
Maniollo
Troubleshooter
Opcje
Nic nowego się nie dowiesz. Nie 1xraz pytasz.
0 Like
Lucekk1
Explorer
Opcje

Strasznie jesteście ludzie niecierpliwi z tym one ui... ja też czekam, ale wychodzę z założenia że lepiej później niż w cale. A i tak nic wiele się nie zmieni. Co najwyżej na gorsze. 

Na nasze a55 jeśli nic się nie zmieni mamy dostać w czerwcu. Ale biorąc pod uwagę problemy na innych modelach po aktualizacji - mogę i czekać do września - byle by bateria nie padała szybciej, byle by nie było problemów z działaniem czy innymi bugami. Wiec tak... piszcie co dzień nowy temat. 

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/harmonogram-aktualizacji-android-15-z-o...