Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak opcji "Połączenia przez WiFi"

(Temat utworzony: 18-04-2021 09:57 PM)
3698 Wyświetlenia
qwrty
Explorer
Opcje
Posiadam SAMSUNG Galaxy M51 po ostatniej aktualizacji zniknęła mi opcja jak w tytule. Czy ktoś ma podobnie? Będąc na WiFi mam tylko VoLTE. Wcześniej używając WiFi miałem VoWiFi.
13 Odpowiedzi
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
qwrty
Explorer
Opcje
Plus. Jednak przed aktualizacją wszystko działało. Oraz tak wpisywałem ten długi kod. Po aktualizacji zniknęła ikonka ta jak i w opcjach.
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Spójrz tutaj:

YOX_0-1618777381125.png

Generalnie wykonaj zabieg wipe cache partiton, a jeżeli on nie pomoże to przywróć urządzenie do ustawień fabrycznych bez przywracania danych z kopii zapasowej. Pierwszy zabieg nie usuwa żadnych danych z telefonu, niestety drugi już tak. W związku z tym polecam zgrać sobie wszystkie dane np. za pomocą komputerowej aplikacji Smart Switch.  W przypadku dalszych problemów odsyłam Cię do Twojego operatora. 

Poradniki:

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn... 

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-android-11-one-ui-3-jak-wej%C5... 

micke2801
Pioneer
Opcje
Niewiem czy to wazna ale w wysuwane belce mam połaczenie przez wifi model m51 android 11
0 Like
qwrty
Explorer
Opcje
Też to miałem póki ostatnio mi aktualizacja się zainstalowała. Gdy przechodziłem na Android 11 była. Jakieś kilka dni temu chyba bezpieczeństwa aktualizacja i nie mam tego w belce ani nigdzie.
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Wykonałeś zabiegi, o których napisałem wcześniej. 

0 Like
qwrty
Explorer
Opcje
Niestety muszę to przełożyć. Nie mam kabla i niestety nie mogę zrzucić danych. Jak tylko zakupie i zrobię kopię.
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Ok, daj znać później jakie są efekty
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@qwrt Witaj po aktualizacji wykonaj reset ustawień i wszystko wróci.

Screenshot_20210419-070037_Settings.jpg