Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

blokada ekranu samsung s7 edge

(Temat utworzony: 09-09-2017 06:31 PM)
11304 Wyświetlenia
patryqbasse
First Poster
Opcje

Mam problem z odblokowaniem telefonu, błedne wpisywanie spowodowało zablokowanie telefonu na 60 min, niestety zapomniałem kombinacji znaków. wyłaczenie telefonu nic nie dale bo jedyne wyjście by go wyłączyć jest własnie najpierw jego odblokowanie. takze hard reset odpada. nie mam tez opcji wpisania konta google czy tez zapasowego hasła pin. Moje wersja android to 7.0 chyba, taka ze znaczkiem litery "N", nie mam tez włączonej opcji USB do podłaczenia sie pod aplikacje dr fone itp, co mam zrobic?:)

4 Odpowiedzi
KonradN
Voyager
Opcje
Witaj @patryqbasse. W tej sytuacji, jeżeli posiadasz na telefonie zalogowane konto Samsung, to możesz zalogować się na stronie:

https://findmymobile.samsung.com

I po zalogowaniu na istniejące konto Samsung usunąć hasło z poziomu witryny. Jeżeli natomiast nie masz konta Samsung, to jedyne rozwiązanie to przekazanie urządzenia do serwisu w celu usunięcia blokady. Jednak w przypadku takiej operacji wszystkie dane zostaną utracone.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
Kornelia86
Student
Opcje

ZAJEB... POMOCNE!!! DZIĘKUJĘ, A JUŻ MYŚLAŁAM, ŻE WSZYSTKO STRACONE :D:heart:

0 Like
Jolka1
First Poster
Opcje

Informacja bardzo przydatna tylko mam problem z weryfikacją ponieważ odrzuca moje hasło i nie mogę odblokować telefonu:(

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Jolka1  Próbując odblokować przez stronę findmymobile?

0 Like