Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Biały kwadracik w lewym górnym rogu telefonu

(Temat utworzony: 29-03-2020 12:41 AM)
4079 Wyświetlenia
Kuba10
Journeyman
Opcje

Witam,

Może mi ktos powiedzieć co to za kwadracik? Telefon wrocil z naprawy, wymienili wyswietlacz, po uruchomieniu zaczal pojawiac sie ten kwadracik.Screenshot_20200329-004853_Settings.jpg

Screenshot_20200329-004639_Chrome.jpg

0 Like
12 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kuba10  Czy po ściągnięciu belki powiadomień nadal jest widoczny?

0 Like
Kuba10
Journeyman
Opcje

Nie jest widoczny. Na bialym tle też go nie widac, na szarym juz tak

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Belkę powiadomień masz w jakim kolorze,  najlepiej jakby była czarna aby zobaczyć czy ten kwadrat po ściągnięciu będzie nadal widoczny. 

0 Like
Kuba10
Journeyman
Opcje
Szara jest, wiem co masz na mysli, belka przykrywa ten kwadracik
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kuba10  Chodzi o to żeby się dowiedzieć czy wyświetlacz jest uszkodzony czy to symbol jakiejś aplikacji. 

Więc pytanie czy kwadrat jest widoczny ciągle. 

0 Like
Kuba10
Journeyman
Opcje
Znika więc to raczej nie jest uszkodzenie, jest symetryczny... nie instalowałem nic nowego, przywróciłem tylko dane, zrobiłem update systemu dzisiaj (myślałem, ze pomoże) i dalej lipa
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kuba10  Uruchom proszę telefon w trybie bezpiecznym,  jak to zrobić znajdziesz pod tym linkiem: https://eu.community.samsung.com/t5/Telefony-i-smartfony/Poradnik-Soft-Hard-Reset-Tryb-Bezpieczny-i-...

I zobacz czy nadal ten kwadracik będzie widoczny. 

Kuba10
Journeyman
Opcje
Wygląda na to, ze kwadracik znikl po uruchomieniu tego trybu, jak z niego wyszedlem juz sie nie pojawił... zobaczyny co będzie dalej. Dzieki za pomoc!
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kuba10  Proszę bardzo.  🙂

W takim razie wygląda że odpowiedzialna za niego jest jakaś obca aplikacja.  Jeżeli by się pojawił należy odinstalować zewnętrzne aplikacje.