Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Android Oreo - Beta testy! :)

(Temat utworzony: 18-12-2017 10:03 AM)
8910 Wyświetlenia
KrzysiekK
Hotshot
Opcje

oreo.jpg

Cześć forumowicze.

Nadszedł wyczekiwany przez wielu z nas dzień. Ruszyły zapisy do beta testów Android Oreo.

Testy dotyczą modeli Galaxy S8 oraz S8+.

Chcecie skorzystać z możliwości testowania i przyłożyć swoją cegiełkę do optymalizacji systemu?

Wystarczy otworzyć aplikację Samsung Members, rozwinąć boczne menu i wybrać pozycje Ogłoszenia.

MembersMembersboczne menuboczne menuOgłoszeniaOgłoszenia

Następnie czeka nas dokończenie formalności i akceptacja warunków.

4.png5.png6.jpg

Ostatnim krokiem jest przejście do Ustawień telefonu i wybór ręcznej aktualizacji oprogramowania.

UstawieniaUstawieniaAktualizacjaAktualizacja

Jeśli aktualizacja nie będzie dostępna od razu, nie martwcie się. Po kilku minutach zrestartujcie telefon i sprawdźcie ponownie. Na pewno jeszcze dzisiaj będziecie mogli rozpocząć testy. :smileyhappy:

287 Odpowiedzi
KrzysiekK
Hotshot
Opcje

IMG_7722-5-2.jpg

Z okazji Tłustego Czwartku mam dla Was słodkie ogłoszenie :smiling-face:

Na wstępie chciałbym Wam podziękować za udział w testach i pomoc w optymalizacji.

Już jutro rozpocznie się udostępnianie finalnej wersji Androida Oreo na Wasze telefony.

Sprawdzajcie dostępność aktualizacji i dawajcie znać czy instalacja przebiega sprawne.

Wszyscy, którzy nie brali udziału w beta testach również niedługo będą mogli cieszyć się systemem w wersji 8.0.

Śledźcie posty w naszej społeczności. Już wkrótce więcej informacji :winking-face:

Alicja70
Helping Hand
Opcje

Ja brałam udział ale w testach S8 której już nie mam.  Obecnie mam S8+, który nie brał udziału w testach czy długo w takim razie przyjdzie Mi czekać...? 😕

0 Like
KrzysiekK
Hotshot
Opcje

Bardzo niedługo :winking-face:

0 Like
Alicja70
Helping Hand
Opcje

Oby to trwało najdłużej 1 dzień... 🤔

Alicja70
Helping Hand
Opcje
Mam taką nadzieję... 🤗
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
I pewnie nie będzie trwało 😉😎

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Jowtek
Navigator
Opcje

Czy brandowane  telefony dostaną w tym samym czasie ?😀

0 Like
Gustlik104
Explorer
Opcje

Wydaje mi się że to zależy od danego operatora I od tego jak szybko przystosuje system pod swój Brand.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Uwaga, uwaga!!! Drodzy Beta testerzy, pojawiła się już oficjalna wersja Oreo dla modeli S8 i S8+. Bierzcie i pobierajcie :winking-face:Screenshot_20180209-111905_Software update.jpgScreenshot_20180209-111913_Software update.jpgScreenshot_20180209-111923_Software update.jpgScreenshot_20180209-111930_Software update.jpgScreenshot_20180209-111937_Software update.jpgScreenshot_20180209-111945_Software update.jpgScreenshot_20180209-111952_Software update.jpg

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Tak wyglądają informacje o systemie po uaktualnieniu do oficjalnej wersji.
Screenshot_20180209-113221_Settings.jpgScreenshot_20180209-113232_Settings.jpg

0 Like