Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Android Oreo - Beta testy! :)

(Temat utworzony: 18-12-2017 10:03 AM)
8909 Wyświetlenia
KrzysiekK
Hotshot
Opcje

oreo.jpg

Cześć forumowicze.

Nadszedł wyczekiwany przez wielu z nas dzień. Ruszyły zapisy do beta testów Android Oreo.

Testy dotyczą modeli Galaxy S8 oraz S8+.

Chcecie skorzystać z możliwości testowania i przyłożyć swoją cegiełkę do optymalizacji systemu?

Wystarczy otworzyć aplikację Samsung Members, rozwinąć boczne menu i wybrać pozycje Ogłoszenia.

MembersMembersboczne menuboczne menuOgłoszeniaOgłoszenia

Następnie czeka nas dokończenie formalności i akceptacja warunków.

4.png5.png6.jpg

Ostatnim krokiem jest przejście do Ustawień telefonu i wybór ręcznej aktualizacji oprogramowania.

UstawieniaUstawieniaAktualizacjaAktualizacja

Jeśli aktualizacja nie będzie dostępna od razu, nie martwcie się. Po kilku minutach zrestartujcie telefon i sprawdźcie ponownie. Na pewno jeszcze dzisiaj będziecie mogli rozpocząć testy. :smileyhappy:

287 Odpowiedzi
kamiton
First Poster
Opcje

przeciez jak przystępowałes do betatestow to miałes jasno napisane jak mozesz zrezygnowac z bytu betatestera

0 Like
piotroslaw13
Journeyman
Opcje

Przystepowalem dawno i nie pamiętam juz

0 Like
kamiton
First Poster
Opcje

mozesz zapomniec, ale napewno wiesz ze beta juz dawno się skonczyła, jest od dawna oficjalna wersja, chyba sie nie obudziłes dzisiaj.

0 Like
piotroslaw13
Journeyman
Opcje

Nie o to chodzi, pojawiają mi się pliki o pojemności 1gb lub 2g, zapełniają pamięć i na infolinii powiedzieli ze to od tego że przystapilem do beta testów 

0 Like
kamiton
First Poster
Opcje

na kazdym samsungu mi sie pojawiają takie pliki, mam ich razem 5, s9+ pojawiają sie pliki, s8+ na ktorym przystapilem do beta pojawiaja sie pliki, na s6edge pojawiaja sie pliki, na dwoch s5 tez, i na a5 2016 tez, beta mialem tylko na s8+ , przypadek ? na wszystkich robil3m wipe i full factory restet, przypadek czy wina oprogramowanoa? temat drązony na wielu forach i nic do tego nie ma bycie betatesterem ktore przestało istniec juz dawno samoistnie tuz po aktualizacji do oficjalnego 8

0 Like
piotroslaw13
Journeyman
Opcje
Nic nie da się zrobić?
0 Like
kamiton
First Poster
Opcje

nie, nic ,czekac az aktualizacje to naprawią, w ciagu dnia z kartą w s9+ ,karta 256gb ,oreo wspaniały nagromadził mi najwiecej 15gb 

0 Like
piotroslaw13
Journeyman
Opcje
Dobra, dzięki. W samsungu to kompletnie nie wiedzą.
0 Like