Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Android Oreo - Beta testy! :)

(Temat utworzony: 18-12-2017 10:03 AM)
9406 Wyświetlenia
KrzysiekK
Hotshot
Opcje

oreo.jpg

Cześć forumowicze.

Nadszedł wyczekiwany przez wielu z nas dzień. Ruszyły zapisy do beta testów Android Oreo.

Testy dotyczą modeli Galaxy S8 oraz S8+.

Chcecie skorzystać z możliwości testowania i przyłożyć swoją cegiełkę do optymalizacji systemu?

Wystarczy otworzyć aplikację Samsung Members, rozwinąć boczne menu i wybrać pozycje Ogłoszenia.

MembersMembersboczne menuboczne menuOgłoszeniaOgłoszenia

Następnie czeka nas dokończenie formalności i akceptacja warunków.

4.png5.png6.jpg

Ostatnim krokiem jest przejście do Ustawień telefonu i wybór ręcznej aktualizacji oprogramowania.

UstawieniaUstawieniaAktualizacjaAktualizacja

Jeśli aktualizacja nie będzie dostępna od razu, nie martwcie się. Po kilku minutach zrestartujcie telefon i sprawdźcie ponownie. Na pewno jeszcze dzisiaj będziecie mogli rozpocząć testy. :smileyhappy:

Tagi (5)
287 Odpowiedzi
erkner
Journeyman
Opcje

...XXU1CRAP :smileylol: - oby nie

0 Like
ArtiMDV
Journeyman
Opcje

Mam nadzieję że Android Pay w końcu działa -)

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
@ArtiMDV
A dlaczego miałby teraz nie działać?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
ArtiMDV
Journeyman
Opcje
Bo w tej super becie nie działał.
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@ArtiMDV

A wiesz chociaż dlaczego nie działał? Nie wiesz, bo gdybyś choć troszkę poczytał, wykazał zainteresowania, tym co robisz, co instalujesz, to wiedziałbyś, że systemy w wersjach beta nie są certyfikowane przez google i z automatu wyłączana jest mozliwość takich płatności.

Tak dla bezpieczeństwa Twojego i twoich pięniążków.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Numspi
Apprentice
Opcje

Właśnie wróciłem z 7 do 8 i problem z rozlaczaniem bocznym przyciskiem także wrocil 😞

0 Like
KrzysiekK
Hotshot
Opcje

Sprawdziłem funkcję kończenia połączenia przyciskiem zasilania.

Po pojedynczym naciśnięciu przycisku POWER połączenie jest rozłączane.

0 Like
Numspi
Apprentice
Opcje
Działa tylko w momencie gdy telefon jest wybudzony w momencie kiedy telefon jest wygaszony wyłączanie przyciskiem power nie działa pojedynczo należy go wybudzić i wtedy można nacisnąć rozłączenie rozmowy
0 Like
Damian K
Hotshot
Opcje

@Numspi

Owszem, ponieważ jeżeli ekran nie jest podświetlony, pierwsze naciśnięcie przycisku power zawsze podświetli ekran.

Gdy kończąc rozmowę odsuniesz telefon od ucha, ekran podświetli się automatycznie i dopiero wtedy pierwsze naciśnięcie power zakończy połączenie.

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.
0 Like
piotroslaw13
Journeyman
Opcje
Jak wypisać się z beta tekstów? Wie ktoś
0 Like