Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Android 10 easter egg

(Temat utworzony: 01-06-2020 09:53 AM)
3945 Wyświetlenia

Też mam ten problem

Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Ostatnio znalazłem w androidzie 10 Easter Egg'a.

Wchodzimy w Ustawienia>Telefon-informacje>Informacje o programowaniu>Wersja systemu Android. Wersja systemu Android klikamy trzy razy  i przeniesie nas do (1), następni musimyobrócić cyfrę "1" taby stworzyć literę Q (2) (aby obrucić cyfrę należy kliknąć i przytrzymać). Jeśli dobrze stworzyliśmy literę Q to tło zacznie się przesówać, wtedy klikamy kilka razy (zielona kropla), przyniesie nas do (3) i trzeba zamalowywać polka które są napisane po lewej stronie.

Chcesz sprawdzić czy twój telefon ma Androida 10. Sprawdź to: Harmonogram aktualizacji Android 10 z One UI 2 

Dodam parę rozwiązanych krzyżówek.

112233Przykład rozwiązanej krzyżówkiPrzykład rozwiązanej krzyżówkiPrzykład rozwiązanej krzyżówkiPrzykład rozwiązanej krzyżówkiPrzykład rozwiązanej krzyżówkiPrzykład rozwiązanej krzyżówkiPrzykład rozwiązanej krzyżówkiPrzykład rozwiązanej krzyżówkiPrzykład rozwiązanej krzyżówkiPrzykład rozwiązanej krzyżówkiPrzykład rozwiązanej krzyżówkiPrzykład rozwiązanej krzyżówkiPrzykład rozwiązanej krzyżówkiPrzykład rozwiązanej krzyżówkiPrzykład rozwiązanej krzyżówkiPrzykład rozwiązanej krzyżówkiPrzykład rozwiązanej krzyżówkiPrzykład rozwiązanej krzyżówkiPrzykład rozwiązanej krzyżówkiPrzykład rozwiązanej krzyżówki

Przejdź do rozwiązania
13 Odpowiedzi
ankara_messi
Navigator
Opcje
Jak go uruchomić?
0 Like
Matinek
Troubleshooter
Opcje
Jaki to ma sens hm dla mnie żaden.
0 Like
Matinek
Troubleshooter
Opcje
W widgetach masz to normalnie, więc wybitnie ukryte to to nie jest wręcz na widoku.
0 Like
ukash
Pathfinder
Opcje
Zgadza się, że ciężko odnaleźć praktyczne zastosowanie 😁
Gdyby bylo wiecej ustawien ekranu w Androidzie to mogło by to posłużyć uzytkownikowi w czymś w stylu np kalibracja ekranu w zakresie odwzorowania kolorów..
A tak to nie wiem, może developerzy pracujący z przestrzenią kolorów w jakiś sposób z tego korzystają?
0 Like