Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Agregacja pasm lte Galaxy seria M

(Temat utworzony: 14-10-2020 05:18 PM)
7298 Wyświetlenia
szotsyn12
Pioneer
Opcje
Witam  czy telefony z seri  M posiadają funkcje agregacji pasm lte.
0 Like
62 Odpowiedzi
szotsyn12
Pioneer
Opcje
ok dzięki ja posiadam model m51 i nie ma agregacji pytałem w samsung i mi powiedzieli ze ta funkcja jest zablokowana ponoć cala seria tak ma
0 Like
Citizen2020
Voyager
Opcje
Wysłałem prośbę o odblokowanie tej funkcjonalności, dostałem odpowiedź, że zostanie to przekazane inżynierom wsparcia.
0 Like
szotsyn12
Pioneer
Opcje
Oby to dalo jakiś efekt bo jak można serie m traktować gorzej od seri a przez samsung
0 Like
Citizen2020
Voyager
Opcje
Wiadomo, że chodzi o pieniądze. Niestety..
0 Like
TheJAJO
Explorer
Opcje

Moglbys podpowiedziec jak to zrobiles i czy udalo ci sie ta funkcjonalnosc odblokowac?

Mam karte z Orange, na poprzednim Galaxy S7 LTE+ smigalo az milo, a na nowym Galaxy M51 co najwyzej dostrzegam LTE. ;]

0 Like
szotsyn12
Pioneer
Opcje

kolego ten model m51 jak i cała seria ma zablokowane LTE+ ja zgłosiłem sprawe do działu technicznego samsung przez samsungMembers i maja to poprawic aktualizacja ale kiedy to nie wiem jedyne co mozesz zrobic to napisac taka sama prosbe do nich zeby to w koncu odblokowalibo to jest dziwne ze seria np. a i inne ta funkcje maja a seria m nie 

0 Like
TheJAJO
Explorer
Opcje

dzX za wskazówkę. Zgłoszone również  przez Samsung Members | Error reports. Pozostaje 3mać kciuki.

0 Like
szotsyn12
Pioneer
Opcje

witam dzis  dostałem aktualizacje i nic sie nie zmieniło w sprawie agregacji choc było zgłaszane  dalej nas samsung robi w hu....a.

0 Like