Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

zielony ekran s20 fe 5g 8/256

(Temat utworzony: 04-03-2021 09:27 PM)
1199 Wyświetlenia
czesik
Explorer
Opcje
Witam, czy u innych również występuje zielona poswiata na górze ekranu? Podczas wyświetlania np koloru szarego i niskiej jasności?
 Klawiatura czasami sie przycina i nie lapie pojedynczych liter. 
30 Odpowiedzi
Dawid144
Apprentice
Opcje
Cześć, mam identycznie w samsungu a71 tyle że u mnie dodatkowo przechodzi to w granatowy na dole ekranu przy szarym tle i niskiej jasności,to wada fabryczna ekranu tak mi się wydaje więc pozostaje chyba jedynie reklamacja.
czesik
Explorer
Opcje
samsung odpisał, że to normalne przy amoled. no porażka, kupiłem wersję 8/256 za za 3600 zł a tu taka lipa. dotyk się zacina przy przewijaniu jeszcze, a ja nowy telefon teraz muszę odsyłać do naprawy. telefon w takiej cenie powinien podstawowe funkcje mieć na najwyższym poziomie
czesik
Explorer
Opcje
samsung twierdzi, że zielona poswiata to normalne także nie polecam jeśli ktoś zastanawia się nad s20 fe, dotyk się co jakiś czas zacina...tego jest sporo na forach. Nie polecam, lepiej kupić coś tańszego i innej firmy
0 Like
Vaadeer
Pathfinder
Opcje
Mozecie podeslac jakis link do strony/zdjecia sam mam s20Fe i odnalazłem juz wiele wad o ktorych zadna z recenzji nie mowila ale zielenienia nie zauwazyłem.
0 Like
czesik
Explorer
Opcje
pobierz aplikacje screen test i sprawdź na ciemnym jak dziala
0 Like
KamilNun
Apprentice
Opcje
tez mam wrażenie że wyswietlacz delikatnie wpada w zieleń :/. jeszcze pytanie mam.czy wam też aplikacja aparatu po włączeniu ścina obraz przez sek albo po przekręceniu ekranu🤔
Vaadeer
Pathfinder
Opcje
@KamilNun - tak. zakladalem o tym temat nawet.
Aparat scins tym mocniej im wiecej apek w tle otwartych.
Jak zamkniesz wszystkie apki to aparat dziala plynnie. Sprawa softowa i licze ze w najblizszej przyszlosci to poprawią.
Aczkolwiek patrzac na tempo i ilosc problemow przy wdrazaniu One UI 3.0 to nie licze za szybko na rozwiazanie.
0 Like
bonk00
First Poster
Opcje
Co robicie w tej sytuacji z ekranem???
1. Serwis jeśli przyjmą
2. Zwrot dopóki jest taka możliwość w sklepie
3. Oczekiwanie na aktualizacje o ile to błąd oprogramowania ?
0 Like
czesik
Explorer
Opcje

Mam zielone 1/3 wyświetlacza i zacinający się dotyk w s20 fe 5g ze snapem za 3699zł.  Telefon 3 razy w serwisie, wraca nienaprawiony z informacją, że sprawny. Oficjalne stanowisko Samsung przesłane na na maila: "to jest cecha wyświetlaczy amoled". Kupiłam również model s20 fe bez 5g. Tam problemu z wyświetlaczem nie ma. Zostałam z bublem, który według firmy jest sprawny. Jeśli ktoś się zastanawia nad samsungiem to omijać z daleka! Totalna olewka klienta. 

Jakby była to cecha takich wyświetlaczy to każdy egzemplarz powinien mieć taki efekt. Skoro inne nie mają nie jest to cecha tylko wada.