Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zdjęcie kontaktu, youtube w tle.

(Temat utworzony: 10-04-2019 09:52 PM)
21727 Wyświetlenia
m4niek
Apprentice
Opcje

Witam posiadam Samsung Galaxy S9+ i mam dwa pytanka:

1. Czy da się ustawić zdjęcie osoby dzwoniącej (zdjęcie kontaktu najlepiej na cały ekran) jak tak, to jak? 

2. Czy da się używać youtube w tle? Czyli muzyka z youtube leci i dodatkowo wykonuje inne czynności na telefonie? jakos zminimalizować youtube czy coś? Jest mozliwosc w ogóle żeby yuotbue działał gdy telefon jest zablokowany? 

pozdrawiam Mariusz

0 Like
12 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@m4niek, według mojej wiedzy oficjalna aplikacja YouTube nie umożliwia odtwarzania w tle. Musisz poszukać nieoficjalnego klienta YouTube w sklepie Google Play, który będzie posiadał taką funkcję. Niestety nie jestem w stanie wskazać konkretnej aplikacji.

m4niek
Apprentice
Opcje

Nic niestety tam nie widze na temat mojego problemu.

0 Like
m4niek
Apprentice
Opcje

Nic. Bo nie mam takiej opcji w swoim telefonie...

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Wywołam @kamil40013  może Ci pomoże z twoim problemem.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@m4niek, żeby dodać zdjęcie do kontaktu musisz uruchomić aplikację Kontakty, wybrać osobę a następnie kliknąć w kółeczko z ikonką aparatu. Standardowo nie ma możliwości ustawienia zdjęcia na całym ekranie podczas przychodzącego połączenia. Być może są odpowiednie aplikacje w sklepie, które to umożliwiają.

Screenshot_20190410-214513_Contacts.jpg

0 Like
Rozwiązanie
m4niek
Apprentice
Opcje

Doszedlem do tego inaczej. Nie mozna dodać zdjecia do kontaktu jak te są na karcie sim. Przenioslem wszystkie kontakty na telefon i mozna dodac i zdjecie, i mozna długą nazwę kontaktu wprowadzic. Ale dziekuje za podppowiedzi. pozdraiawm

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@m4niek, super, że udało się znaleźć rozwiązanie. Pamiętaj, że możesz zaznaczyć najbardziej przydatną odpowiedź w wątku jako rozwiązanie, dzięki czemu osoby z podobnym problemem szybciej znajdą odpowiedź. Pozdrawiam.

0 Like