Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

MMS - problem z wysłaniem

(Temat utworzony: 01-05-2019 08:29 AM)
960 Wyświetlenia
Ewa1983
Navigator
Opcje

Witajcie,

Mój S9 trafił w nowe ręce jednak bardzo mi bliskie stąd ten post. Mimo odpowiednich ustawień MMS (brak ograniczeń) podczas próby wysłania niektórych zdjęć pojawia się taki komunikat. Co może być przyczyną? 🤔20190501_082343.jpg

0 Like
6 Odpowiedzi
Ewa1983
Navigator
Opcje

Dodatm jeszcze tylko, że są to zdjęcia robione telefonem.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Spróbuj użyć tej aplikacji https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.messaging&hl=pl

Już podobny temat był tu na forum

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Ewa1983   Przez MMS możemy wysłać zdjęcie o określonej wielkości i jest określony limit , w przypadku zdjęć które maja ok 4-5 MB nie da rady wysłać więcej niż 2-3 zdjęcia na raz.

@vdsl2  Można spróbować przez tą aplikację ale w przypadku MMS mogą być również ograniczenia.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Ewa1983, można również zmniejszyć rozdzielczość zdjęć przed wysłaniem korzystając np. z bezpłatnej aplikacji Photoshop Express.

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Ewa1983, Próbujesz wysłac jedno czy kilka zdjęć w tej samej wiadomości ?

U mnie w jednej wiadomósci mogę załączyć 2-3 zdjęcia zrobione telefonem i potem pojawia się ten komunikat.

Ewa1983
Navigator
Opcje

Komunikat pojawił się już przy jednym zdjęciu. Nie zawsze się on też pojawia i to mnie trochę zdziwiło... narazie będzie próba z aplikacją. Zobaczymy na ile pomoże. Dziękuję 😊 

0 Like