Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zdjęcie kontaktu, youtube w tle.

(Temat utworzony: 10-04-2019 01:24 PM)
22459 Wyświetlenia
m4niek
Apprentice
Opcje

Witam posiadam Samsung Galaxy S9+ i mam dwa pytanka:

1. Czy da się ustawić zdjęcie osoby dzwoniącej (zdjęcie kontaktu najlepiej na cały ekran) jak tak, to jak? 

2. Czy da się używać youtube w tle? Czyli muzyka z youtube leci i dodatkowo wykonuje inne czynności na telefonie? jakos zminimalizować youtube czy coś? Jest mozliwosc w ogóle żeby yuotbue działał gdy telefon jest zablokowany? 

pozdrawiam Mariusz

0 Like

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
m4niek
Apprentice
Opcje

Doszedlem do tego inaczej. Nie mozna dodać zdjecia do kontaktu jak te są na karcie sim. Przenioslem wszystkie kontakty na telefon i mozna dodac i zdjecie, i mozna długą nazwę kontaktu wprowadzic. Ale dziekuje za podppowiedzi. pozdraiawm

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
bialy
First Poster
Opcje

Polecam Youtube Vanced niczym sie nie różni od normalnego ale można słuchać na wyłączonym ekranie tylko ten program trzeba ściągnąć ze strony nie ma go w sklepie 

Pozdrawiam

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

12 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@m4niek, według mojej wiedzy oficjalna aplikacja YouTube nie umożliwia odtwarzania w tle. Musisz poszukać nieoficjalnego klienta YouTube w sklepie Google Play, który będzie posiadał taką funkcję. Niestety nie jestem w stanie wskazać konkretnej aplikacji.

m4niek
Apprentice
Opcje

Nic niestety tam nie widze na temat mojego problemu.

0 Like
m4niek
Apprentice
Opcje

Nic. Bo nie mam takiej opcji w swoim telefonie...

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Wywołam @kamil40013  może Ci pomoże z twoim problemem.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@m4niek, żeby dodać zdjęcie do kontaktu musisz uruchomić aplikację Kontakty, wybrać osobę a następnie kliknąć w kółeczko z ikonką aparatu. Standardowo nie ma możliwości ustawienia zdjęcia na całym ekranie podczas przychodzącego połączenia. Być może są odpowiednie aplikacje w sklepie, które to umożliwiają.

Screenshot_20190410-214513_Contacts.jpg

0 Like
Rozwiązanie
m4niek
Apprentice
Opcje

Doszedlem do tego inaczej. Nie mozna dodać zdjecia do kontaktu jak te są na karcie sim. Przenioslem wszystkie kontakty na telefon i mozna dodac i zdjecie, i mozna długą nazwę kontaktu wprowadzic. Ale dziekuje za podppowiedzi. pozdraiawm

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@m4niek, super, że udało się znaleźć rozwiązanie. Pamiętaj, że możesz zaznaczyć najbardziej przydatną odpowiedź w wątku jako rozwiązanie, dzięki czemu osoby z podobnym problemem szybciej znajdą odpowiedź. Pozdrawiam.

0 Like