Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zacina się S21/S21+/S21 Ultra/S21FE

(Temat utworzony: 01-02-2022 05:24 PM)
6108 Wyświetlenia
kedzior234
Apprentice
Opcje

Czym to jest spowodowane...

Ostatnią aktualizacją ? Może, ma ktoś ten sam problem :
Czasami po odblokowaniu ekranu zacina się telefon powolne wchodzenie w aplikacje, nie da się steom nieraz zamknąć przeglądarkowych trzeba telefon wyłączyć.... Wcześniej miałem S10+ śmigał ladnie po zakupie flagowaca S21 ultra i problemami z nim już mnie ta marka odrzuca, dodam że problem nie dotyczy samego S21 ultra ale również podstawowej wersji S21.... 
0 Like
89 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Soondevil99  Sprawdź czy po ponownym uruchomieniu będzie dalej występował problem 

0 Like
mateuszbako
Explorer
Opcje
Nigdy od czasu używania telefonu nie spotkałem się z takim problemem. Nie da się normalnie płynnie przejść między aplikacjami. Szybko uruchomić klawiatury. A o aparacie nie chce wspominać, żadnego filmu nie da się nagrać. Poprostu aplikacja się zamyka lub obraz się trzęsie. Co zrobić w takiej sytuacji. Oprogramowanie aktualne. Dodatkowo bateria wytrzymuję ok. 6h (ok. 10h - widnieje w ustawieniach bateria) Tryb rozszerzony mam uruchomiony
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Czy była przywracana kopia zapasowa z poprzedniego urządzenia ?
mateuszbako
Explorer
Opcje
Nie pamiętam dokładnie, korzystałem z Smart Switch. Teraz na bieżąco korzystam z OneDrive x Galeria Samsung i pozostałe.
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Pprawopodobnie zraz z kopią zostały przywrócone jakieś dane, które generują opisany problem. Polecam na początku wykonać zabieg wipe cache partition, który nie usuwa danych z telefonu. Jeżeli kłopoty dalej będą występować to należy wykonać kopię zapasową i przywrócić telefon do ustawień fabrycznych. Po samym przywróceniu, natomiast proszę nie przywracać kopii tylko zobaczyć jak działa urządzenie na czystym systemie.
Poradnik -> https://eu.community.samsung.com/t5/pozostałe-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-w...
mateuszbako
Explorer
Opcje
Nie mogę zrobić tego resetu cache, przy próbie wejścia w ustawienia pokazuje się komunikat. Chyba: [PDP] back-up: fail
0 Like
MajaKozłowska
Journeyman
Opcje
Mój telefon cały czas się ścina i nie można nawet czasami go wyłączyć pomoże ktoś?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje
WIIXX
Journeyman
Opcje
Nie polecam telefonu, po ok. 1.5r użytkowania zacina i w sytuacjach podczas słuchania muzyki ze Spotify, wejścia w aparat w celu zrobienia zdjęcia, zacina, wyłącza muzykę, wyłącza dymek z Messengera i gdy chcemy wejść do ekranu startowego musimy poczekać aż pomyśli po czym przeładowuje cały interfejs. 
Mam wrażenie że narzeczonej A52s lepiej chodzi i nie zacina. 
0 Like