Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wyswiwtlacz/dotyk

(Temat utworzony: 14-03-2022 06:43 AM)
360 Wyświetlenia
dajanosky
Apprentice
Opcje
Czesc, posiadam s21+ i mam z nim problem...

Dotyk wyświetlacza przestaje działać. Nie jest on niczym spowodowany jak np. wilgocią itp. Problem najczęściej występuje po zablokowaniu i odblokowaniu telefonu albo po wyjściu z jakiejś aplikacji. Działają jedynie przyciski funkcyjne jak home czy wstecz (da się również wprowadzić wzór odblokowania czy kliknąć restart tel), dotyku nie ma jedynie na odblokowanym urządzeniu. Konieczny jest restart telefonu, później wszystko działa normalnie. Problem myślę że występuje średnio raz czy dwa na tydzień.
0 Like
6 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@dajanosky Witam. Jest to bardziej błąd oprogramowania, więc na poczatku proponowałbym wykonać wipe cache partition nie usuwa do żadnych danych. Jeśli to nie rozwiąże problemu to wtedy całkowity reset telefonu.
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
dajanosky
Apprentice
Opcje
Zrobiłem. Różnicy nie widzę, dam znać czy się pojawią kolejne problemy.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czyli problem z wyświetlaczem występuje w dalszym ciągu? Jeżeli tak to wykonaj hard reset bez przywracania kopii zapasowej.

Instrukcja - hard reset
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

dajanosky
Apprentice
Opcje
Póki co nic się nie dzieje, tak jak napisałem - są to losowe przypadki, nie występują po jakiejś konkretnej czynności. Jeżeli problem znów się pojawi zrobię hard reset.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Różnicy nie zobaczysz. Poprostu bo tej operacji jak będzie wszystko ok to powinno działać już normalnie beż zawieszania się.
0 Like