Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wypalony ekran

(Temat utworzony: 12-05-2022 06:06 PM)
6429 Wyświetlenia
soja90
Explorer
Opcje
Witam
W moim galaxy s21 widac granice, wypalonego ekrany, na wiawietlaczy na bialym tle, miejsce wypalenia wskazuje ze to od ogladabia youtube.
Czy podlega to gwarancji?
Ps
Bardzo lubilem serie smartfonow galaxy ale z kazdym nastepnym modelem jestem bardzo rozczarowany jakoascia produktu..
0 Like
88 Odpowiedzi
oliwier8637
Pathfinder
Opcje
Tak, wypalenie matrycy podlega bo to jest uszkodzenie wyświetlacza
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@soja90 Witam. Kiedyś było uznawane to na gwarancji potem Samsung zrobił duża rewolucje w sprawie wypalenia ekranów( za dużo było wypalen przez nawigacje) i może też zostać odrzucony.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@soja90  Tutaj trzeba by było udać się do serwisu i zobaczyć czy zostanie to uznane na gwarancji.

0 Like
soja90
Explorer
Opcje
Dla mnie dziwne jest że w ogóle są jakieś wątpliwości że może nie zostać uznane telefon ma niespełna 1 rok
Wyświetlacz jest zniszczone i mogą nie uznac?
Jak Kupowałem to nie było napisane w instrukcji ze mogę ogladac youtube 30 min na dzień w przeciwnym razie dojdzie do uszkodzenia wyswietlacza
Porażka....
0 Like
_Użytkownik_
Helping Hand
Opcje
No ale nawet jak ptzez nawigacje to powinni uznać.... Nie po to ktoś wykłada 6k, żeby samsung se ***** robił i nie naprawiał wyświetlaczy, bo przez jakąś aplikacje... Wypalenie to wada nie z winy użytkownika, jedynym czym zawinił, to to, że oglądał YT na flagowcu... Śmieszne ze strony samsunga, a nawet o tym nie wiedziałem
_Użytkownik_
Helping Hand
Opcje
Zgadzam się, jak nie zaakceptują gwarancji to musisz inaczej kombinować daj znać!
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Chodziło o to że mieliśmy tego bardzo duzo, nas to nie interesowało dostawaliśmy ekran usterka wypalony wymiana na nowy a wiadomo że Amoled się dlatego Samsung tu zrobil z tym rewolucje że nie było to wymieniane o tak sobie, tylko była potem przechodzilo weryfikacje. Oczywiście jeśli przejdzie pozytywnie to zostanie wymieniony i również może być w tym przypadku. Pozatym telefon kupujemy do uzytkowania nie do samej nawigacji. Ja użytkuje już tyle tych Samsunga i jeszcze nigdy w życiu przy żadnym flagowcu nie wypalił mi się ekran.
_Użytkownik_
Helping Hand
Opcje
Mi się też nie wypalił nigdy ekran, ale skoro AMOLED się wypala to po co go dają? Nie lepiej OLEDa który się zapewne nie wypala? A jak już dają to niech biorą odpowiedzialność... Weryfikacja? Co tu można weryfikować? Że niby ktoś specjalnie sobie wypalił ekran? No tu akurat dziwna sprawa, mimo wszystko ja zdanie o autoryzowanych serwisach oprócz CTDI u którego wymieniałem ekran mam dobre zdanie, ale po takiej akcji już bym chyba nie kupił samsunga
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Nie tylko ekrany Samsunga się wypalają Huawei Xiaomi mam sporo takich przypadków. A Jeśli chodzi o OLEDy też potrafią się wypalić. Poprostu używać telefon z głową