Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wadliwe ekrany w s20 FE 5G

(Temat utworzony: 18-03-2021 09:03 AM)
1324 Wyświetlenia
Blaze27
Apprentice
Opcje

Witam serdecznie wszystkich.

Powiedzcie czy komuś udało się zakończyć sukcesem wizytę telefonu w serwisie? Chodzi o zielone poświaty na wyświetlaczu. Powiem szczerze, że ja mam już dość. Gdzie nie zadzwonię, napiszę czy przeczytam to Samsung olewa takie zgłoszenia. Telefon w najlepszej konfiguracji 8/256, dla fanów, a g*wno wielkie się zrobiło brzydko mówiąc... I jeszcze te przycinki w dotyku. Napiszcie proszę czy jest sens bawić się w Rzecznika Praw Konsumenta lub jakieś inne metody?

Pozdrawiam

13 Odpowiedzi
Banan52
Troubleshooter
Opcje
tutaj nikt Ci nie odpowie na taki problem.... tutaj jest świątynia samsunga ... więc tylko pieśni chwalebne ...
Blaze27
Apprentice
Opcje

Hehe, jak tak dalej pójdzie to "świątynia" się będzie kurczyć :smiling-face: a tak na poważnie, sporo osób zgłasza ten problem, więc może kilka "wiernych" posłuży radą...

0 Like
Voltar
Pathfinder
Opcje
kupiłeś w internecie oddaj do 14 dni, nie możesz oddać zrób hard reset a jak problem dalej występuje reklamuj towar
0 Like
Blaze27
Apprentice
Opcje

Oddać nie mogę, hard reset niczego nie da bo to wada ekranu a nie softu. W serwisie był i został odesłany z notatka, że nie stwierdzono wady. Osobista wizyta w serwisie skonczyla się tym, że usłyszałem że to "pierdoła" i każda reklamacja kończy się tym samym odmownym rezultatem bo ponoć Samsung odgórnie tych wyświetlaczy na gwarancji nie wymienia. W innym wątku na tym forum ludzie piszą, że wysyłali tel do serwisu 3 razy i za każdym razem "Nie stwierdzono usterki". Załączam plik jak to wygląda. 

IMG_20210315_130831243.jpg

0 Like
PatrykB
Helping Hand
Opcje

@Blaze27  Jeżeli zauważyłeś nieprawidłowe działanie wyświetlacza, podejmij bezpośredni kontakt z autoryzowanym punktem serwisowym w celu diagnozy.  Najbliższy serwis możesz sprawdzić pod tym linkiem: http://www.samsung.com/pl/support/servicelocation/

0 Like
Blaze27
Apprentice
Opcje

Tak jak pisałem post wyżej, kontakt był dwukrotnie. "Cecha wyświetlaczy Amoled" to odpowiedz konsultantów i serwisu. 

0 Like
Slawo96
Student
Opcje
Cześć! Mam od wczoraj Galaxy S20 FE. Przesiadam się z Galaxy S9. Jestem na razie pozytywnie nastawiony poza jedną rzeczą. Ekran w S20 FE jest fajny, ale patrząc pod kątem widać w mojej sztuce jak wyświetlacz wpada w kolory tęczy, trochę w różowy, niebieski, zielony ... Też tak macie? Może to kwestia matrycy typu PenTile.
0 Like
Slawo96
Student
Opcje
Podsyłam fotkę.20220810_201816_46_1660155496.jpg
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Slawo96  Cześć

Ja jedynie na zdjęciu widzę w górnej części zieloną poświatę czy o to chodzi?