Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dzwiek rozmow

(Temat utworzony: 18-08-2022 08:03 PM)
392 Wyświetlenia
Danielus110
Journeyman
Opcje
Jak wyłączyć funkcję gdy jest połączenie rozmow,  przełącza sam mi się głośnik zewnętrznych (głośnomówiący)
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Danielus110
Journeyman
Opcje
Udalo mi się zrobić .Odinstalowałem aplikację ACR i jest dobrze wyczytałem na forach i po problemie dziękuję za pomoc.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

17 Odpowiedzi
Kefir
Pathfinder
Opcje
Ustawienia>Połączenia>Bluetooth>Klikasz w zębatkę przy żądanym urządzeniu, które jest połączone>Odznacz pozycję "połączenia"Screenshot_20220818-221031_Settings_28582_1660853431.png
Danielus110
Journeyman
Opcje
Jest wyłączone.Dalej jak jest połączenie zaczyna się przełączyć się na głośnik zewnętrzny denerwuję to bo wszyscy słyszą rozmowę ponownie muszę przełączyć na cichy głośnik.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Danielus110  Dzień dobry 

A co to za głośnik? Ja mam podobną sytuację z głośnikami komputerowymi i muszę specjalnie się rozłączać żeby dźwięki nie szły właśnie po nich.

Danielus110
Journeyman
Opcje
Telefonie glosnik
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Danielus110  a w telefonie głośnik,ok.  Na razie spróbujmy wyczyścić dane aplikacji telefon. Czy wiadomo jak to zrobić?

Danielus110
Journeyman
Opcje
Tak zrobiłem
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Danielus110, pomogło?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Danielus110
Journeyman
Opcje
Nie pomogło bawiłem się w telefonie napowno coś zmieniłem w ustawieniach ale nie wiem jak do tego wrócić a nie chce robić ustawien fabrycznych.
0 Like
MariuszF
Pathfinder
Opcje

Pomocny może być delikatny reset, nienaruszający danych. Wykonuje się go poprzez przytrzymanie dwóch przycisków jednocześnie: zasilania oraz przyciszania. Przyciski należy trzymać do momentu wyłączenia urządzenia (ok. 7-10 sekund). Następnie dojdzie do ponownego uruchomienia.

0 Like