Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dzwiek rozmow

(Temat utworzony: 18-08-2022 08:03 PM)
379 Wyświetlenia
Danielus110
Journeyman
Opcje
Jak wyłączyć funkcję gdy jest połączenie rozmow,  przełącza sam mi się głośnik zewnętrznych (głośnomówiący)
0 Like
Przejdź do rozwiązania
17 Odpowiedzi
Danielus110
Journeyman
Opcje
Zrobiłem. To samo przełącza się na głośnomówiący po pierwszym sygnale
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Danielus110, próbuję znaleźć jakieś ustawienia, które za to odpowiadają, i nic nie znajduję. Spróbuj w międzyczasie wykonać zabiegi Wipe Cache Partition oraz Repair Apps: https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
Danielus110
Journeyman
Opcje
OleksiiA.Nic nie pomogło. Dalej wlacza się glosnik zewnętrzny co wszyscy słyszą rozmowy telefoniczne ikonę słuchawkę muszę wcisnąć to przelaczy na mikrowon .
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@YOX@kamil40013@mirudo24@W99@_Technik_, jakieś pomysły przed ewentualnym hard resetem?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Danielus110 Witam. Wyglada jakby telefon działał na zwarciu. Jeśli reset nic nie pomoże.

0 Like
Rozwiązanie
Danielus110
Journeyman
Opcje
Udalo mi się zrobić .Odinstalowałem aplikację ACR i jest dobrze wyczytałem na forach i po problemie dziękuję za pomoc.
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Czyli problemem okazała się zewnętrzna aplikacja? No i super ze się udało.
0 Like