Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Szybko się rozladowuje

(Temat utworzony: 16-04-2023 06:40 AM)
325 Wyświetlenia
macpio301
Apprentice
Opcje
Witam czy w waszych  s21 też tak szybko znika bateria? Chwila przeglądania stron lub YT i bateria znika w oczach. Nie wiem czy ten typ tak ma czy coś jest nie tak.  Zainstalowana aktualizacja ori ładowarka samsung
84 Odpowiedzi
nieznajomy108
First Poster
Opcje
Jeśli ma ktoś galaxy s21 FE to u niego też tak szybko kończy się bateria ?

Mi wystarcza na max pòł dnia 

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Wszystko zależy w jaki sposób jest uzywany telefon i jak często, oraz ile mamy zainstalowanych aplikacji?
nieznajomy108
First Poster
Opcje
92razem z tymi od Samsunga
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Musi Pan sprawdzić która z aplikacji najwięcej drenuje baterię. S21FE to dość świeży telefon, więc wątpię żeby już bateria była w takiej złej kondycji? Najlepszym sposobem byłoby wykonać pełny reset telefonu, beż zainstalowanych aplikacji, wtedy mógłby Pan się przekonać jak długo trzyma bateria.
Marszal1983
Helping Hand
Opcje
Zobacz czy masz zaktualizowaną klawiaturę samsung bo ponoć ona drenowała baterię. Szukaj w sklepie galaxy/samsung keyboard i w razie co zaktualizuj
0 Like
domino5
Voyager
Opcje
Ponoć w tym modelu tak jest mimo snapdragona.
0 Like
Paramedic88
Troubleshooter
Opcje
Najwięcej żrą wszystkie socjal media i wszystkie odtwarzacze.
0 Like
Kamil37
Explorer
Opcje
Mnie po aktualizacji zaczęła szybciej padać bateria, myślałem że już czas na wymianę, a nowa bateria tak samo schodzi szybko. Trzeba czekać na poprawki, bo Samsung jak Motorola zamiast poprawić, to spartoli wydajność i będą głupoty wmawiać że to twoja wina, bo za często użytkujesz smartfona.
0 Like
Chuq_Philip
First Poster
Opcje
Przez godzinę przeglądałem internet (po prostu, żadnych filmów itd.) siedząc w domu na WiFi, a bateria zjechała o 11%. Ten telefon to tragedia...
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Chuq_Philip, to niekoniecznie zły wynik, mi czasami przeglądanie internetu i do 20% w godzinę na różnych telefonach (nie tylko Samsung) zjadało (kiedy miałem otwartych prawie 200 kart w niezbyt zoptymalizowanej przeglądarce mobilnej). Za mało zmiennych podałeś, jaka przeglądarka, jasność ekranu, ile otwartych kart w przeglądarce, jakie strony były przeglądane, jaki zasięg przy tym miałeś, ile aplikacji działało w tle.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.