09-11-2021 07:35 AM
Witam,
Mam problem z migającym ekranem, mianowicie podczas używania aplikacji ekran co kilka minut miga na czarno (tak jaby na sekundę sie wyłączał). Jest to wkurzające podczas pisania, czy ogladania czegos. Dzieje się tak dość czesto, ale tylko podczas uzywania apliklacji, na ekranie startowym nigdy sie czy widoku aplikacji tak sie nie dzieje.
09-11-2021 08:14 AM
09-11-2021 09:03 AM
Spróbuj na początek wykonać wipe cache partition. Zabieg nie usuwa żadnych danych użytkownika z telefonu. Poniżej wklejam odnośnik do instrukcji.
Instrukcja - wipe cache partition
https://eu.community.samsung.com/t5/telefony-i-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-...
10-11-2021 09:49 AM
Zrobiłem wipe cache i chyba pomogło. Raz albo dwa od zrobienia chyba mi mignal ale to tez moze moje urojenie. Jak narazie moge powiedziec, ze dziala.
Jest jeden minus, usunelo mi wszystkie zdjecia, ktore mialem w folderze restored pobrane z poprzednich telefonow ;/
10-11-2021 09:58 AM
Dziękuję za informację. Cieszę się, że problem ustąpił.
Dodam, że pierwszy raz spotykam się z sytuacją, w której zabieg wipe cache partition usunął dane użytkownika. Możliwe, że ten folder został potraktowany jako pamięć podręczna i dlatego został usunięty.
05-02-2025 02:43 AM
06-02-2025 12:35 AM
@CringyCat Zaraz po uruchomieniu urządzenia, telefon zużywa naprawdę dużo energii i zasobów uruchamiając kolejne aplikacje i usługi. Podejrzewam, że problem leży właśnie w tym zużyciu energii bądź w problemie z uruchomieniu jednej z usług. Jeżeli to problem z baterią - potrzebna byłaby jej wymiana. Jeżeli z uruchomieniem usługi - wtedy twardy reset, bądź reinstalacja systemu przez serwis.
06-02-2025 01:03 AM