Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung galaxy s10 plus nie wygasza sie ekran

(Temat utworzony: 10-02-2020 11:19 PM)
5734 Wyświetlenia
Lebinho1234
Apprentice
Opcje

Witam otoz mam problem z moim Samsungiem galaxy s10 plus . Kiedy połączą się z zegarkiem huwawei watch gt2 telefon przestaję sie automatycznie blokować.  Kiedy sam to zagłosuję telefon po utrzymaniu powiadomienia jakiego kolwiek budzi sie i niechce sie zablokować co jest uciążliwe bo ciągnie baterię czy miał ktoś taki przypadek bo zresetowniu ustawień sieciowych wraca wszystko do normy. 

Dodam ze wcześniej nie było z tym problemu mam tak od jakiegoś miesiąca i nwm co robić 

0 Like
14 Odpowiedzi
Lebinho1234
Apprentice
Opcje

Dodam też ze wyłączenie i włączenie telefonu również nie pomaga nie mam pojęcia co robić 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Lebinho1234, sprawdź czy przypadkiem nie masz włączonej opcji Smart Lock (Ustawienia > Ekran blokady > Smart Lock).

0 Like
Lebinho1234
Apprentice
Opcje

Nie opcja jest wyłączona mam normalne odblokowanie ekranu poprzez pociągnięcie 

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Lebinho1234 z tego co napisałeś, wszystko wskazuje na fakt, że takie zachowanie spowodowanw jest najprawdopodobniej przez aplikację huaweia do zarządzania zegarkiem.

Przyjrzyj się jej ustawieniom.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Lebinho1234
Apprentice
Opcje

Patrzyłem tam nic nie ma w ustawieniach żeby można było zmienić.... nie mam już pojęcia o co chodzi i jak to zrobić...

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Lebinho1234 rozumiem, że gdy telefon nie jest podpięty, to wszystko jest ok? Ekran telefonu wygasza się?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Lebinho1234
Apprentice
Opcje

Tak dopóki telefon nie jest połączony z zegarkiem telefon normalnie się wygasza. 

Dodam że jeśli telefon połączymy raz problem występuje nawet jak razalczymy zegarek od telefonu poprzez blutuf problem nadal występuję..

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Lebinho1234 co oznacza, że błąd wprowadza sama aplikacja lub zegarek Huaweia. 😞

Nie wiele w takim wypadku jesteśmy w stanie poradzić. Możesz jeszcze spróbować odinstalować tę apkę, zainstalować ponownie i sparować urządzenia na nowo.

0 Like
Lebinho1234
Apprentice
Opcje

Spróbuję dam znać czy sie udało dziękuję:)

0 Like