Piszę z pytaniem dotyczącym jakości wyświetlanego obrazu. Szczególnie ciemnych kolorów. Widać piksele i przejścia. Próbowałem zmieniać... Wyświetl post
witam, mam taki problem gdy w urzadzeniu są dwie karty sim przestaje działać internet, najczęściej pomaga mi odczekanie kilku min lub zresetowanie... Wyświetl post
Mam problem z usunięciem konta z telefonu Samsung S10. Na telefonie było utworzone konto samsung i chciałbym je wylogować i utworzyć nowe. Problem... Wyświetl post
Witam, mam problem z moim nowym galaxy s10. Telefon mam dopiero od 3 dni, brałem go z sieci vodafone w niemczech. A wiec tak jak w temacie, na... Wyświetl post
Chciałabym zabezpieczyć ekran mojego S10e. Niestety, przeszukując internet, dostępne opcje mają sporo negatywnych opinii (u różnych sprzedawców... Wyświetl post
Hej, mam problem w s10+ z automatycznym bokowaniem ekranu.
Blokada ustawiona jest na 15sek i ekran powinien zablokować się automatycznie ale... Wyświetl post
witam, mam taki problem, że od około 2 miesięcy moi rozmówcy uskarżają się, że słabo mnie słychać, przerywa jakbym nie miała zasięgu. Przekopałam... Wyświetl post
Witam
Mam S10+ używam funkcji Smartlock, niestety średnio co 2-3 dni inteligentna blokada zawodzi i telefon, albo jest wiecznie odblokowany,... Wyświetl post
Witam,
czy spotkał się ktoś może w S10e z problemem jasnej żółtej plamy występującej na zdjęciach robionych głównym aparatem? Obiektyw... Wyświetl post
Po aktualizacji do android 10 telefon wiesza się zacina. Wiem że temat był zp wcześniej poruszany. Zrobiłem wipe cashe z poziomu recovery, trochę... Wyświetl post
Cześć, od 2 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem samsunga S10 przesiadłem się z Huawei P20 pro i brakuje mi jednej funkcji takiej jak miałem... Wyświetl post
Czy ktoś może mi potwierdzić działanie HDR na TV( wspierającym HDR oczywiście) przy połączeniu tel poprzez kabel USB C ->HDMI?
Dzięki.
... Wyświetl post
Cześć, mam GAlaxy S10e, z dwoma kartami SIM.
Pierwsza służbowa, z której głównie korzystam i druga prywatna, z której korzystam bardzo... Wyświetl post
Dzień dobry,
Przeczytałam wszystkie wątki związane z wykrytą wilgocią i udało mi się naładować telefon (raz pomógł ryż, a raz suszarka -... Wyświetl post
Dzień Dobry
Korzystam z wymienionego w temacie etui. Problem tkwi w tym, że jak otrzymuję wiadomość SMS to w powiadomieniu pojawia się, że są 4... Wyświetl post