Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S20U po aktualizacji dziwne lagi.

(Temat utworzony: 06-02-2022 10:22 AM)
641 Wyświetlenia
Cysiek_1988
Journeyman
Opcje
Po aktualizacji Android 12 widzę lagi na pasku powiadomień. Jak mam powiadomienia z kilku aplikacji i usuwam je przesunięciem albo przyciskiem "Wyczyść", przesuwają się jakby było ustawione odświeżanie ekranu na 60Hz albo niżej. Robiłem Wipe cache, nic nie pomogło. Mam również Bootloop przy restarcie telefonu. Jak zdążę odblokować telefon bootloop się zatrzymuje. Android z brandem OPV. Nie chcę robić resetu do ustawień fabrycznych bo mam za dużo aplikacji skonfigurowanych pod pracę. Jakieś pomysły co jeszcze może pomóc ? Czy czekać na kolejny update ? Jak wpadła aktualizacja do A12 od razu otrzymałem kolejną około 170MB. 
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Cysiek_1988
Journeyman
Opcje
Tak jak oczekiwałem, właśnie pojawiła się nowa aktualizacja. Prawie 900MB. Po zainstalowaniu, restarcie i wipe cache wszystko wróciło do normy. Lagi zniknęły, monit od Knox również. Boot loop również. Jedynie po restarcie wyświetla się info, że sprawdzanie licencji zakończone powodzeniem bez żadnego klikania. Temat uważam za zamończony. Wszystkim dziękuję za odpowiedzi i podpowiedzi !

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

14 Odpowiedzi
wiktorosadnik
Student
Opcje
Ja te tak mam Cysiek_1988
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Cysiek_1988  W tym przypadku raczej zalecałbym reset do ustawień fabrycznych zwłaszcza że mamy tutaj bootlop. 

Cysiek_1988
Journeyman
Opcje
To ostateczność. Poczekam na kolejny update może się naprawi wszystko. Jest trochę lepiej jak zrobiłem Wipe cache. Jeszcze jeden problem- po każdym restarcie pokazuje mi się okienko od oprogramowania Knox i sprawdz licencje. Czy tak powinno być ?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Cysiek_1988 Poprosimy zrzut ekranu

Cysiek_1988
Journeyman
Opcje
Załączam zrzut ekranu. Tak jest po każdym ponownym uruchomieniu. Screenshot_20220206-110627_KLMS Agent.jpg
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Cysiek_1988  co się dzieje jak damy kontynuuj?

Cysiek_1988
Journeyman
Opcje
Otrzymuję powiadomienie że sprawdzanie licencji zakończone powodzeniem.
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Cysiek_1988
Journeyman
Opcje
Telefon z Orange, karta sim z Plusa. Jak będzie konieczne przywracanie do ustawień fabrycznych to wgram sobie ROM XEO.
0 Like