Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S20fe i karta pamieci

(Temat utworzony: 14-12-2024 06:29 PM)
167 Wyświetlenia
Dyru1093
Explorer
Opcje
Witam, 

Kupilem dzisiaj pierwszy raz kartę pamięci Samsung pro ultimate 256 GB do Samsunga Galaxy s20 fe. Jednak telefon jej nie widzi. Próbowałem na innym tel i laptopie. Również nie wykrywa. Czy jest to możliwe że dostałem jakiś wadliwy egzemplarz (zakup był w Media Expert) czy coś robię źle? 

Pozdrawiam 
5 Odpowiedzi
SaCam
Voyager
Opcje
Raczej jest uszkodzona, skoro w innych urządzeniach też nie można jej użytkować, zwrot do sklepu w ramach reklamacji wadliwej karty
Dyru1093
Explorer
Opcje
Myślałem że może mój S20fe nie obsługuje tych Ultimate Pro , bo ona jakiś zwiększone zapisy i odczyty mają. Ale no trzeba mieć pecha aby kupić wadliwa kartę :smiling-face:
SaCam
Voyager
Opcje
Jeśli na laptopie jest też problem, to nic więcej nie wskórasz, powinno np. zgłosić, że należy ją sformatować
Dyru1093
Explorer
Opcje
Jak podpiąłem kartę pod czytnik z zestawu wyświetla się nowy dysk, ale nie mogę na niego wejść, sformatować ani nic. Tylko komunikat ( proszę włożyć dysk E) i tyle. No nic jutro podskocze do sklepu.
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam proszę jeszcze podłączyć karte pod komputer następnie proszę kliknąć prawym przyciskiem przycisk start i wybrać z listy disk managment proszę sprawdzić czy karta ma utworzoną partycje.