Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S10+ animacja odblokowywania odciskiem palca

(Temat utworzony: 26-05-2020 01:12 AM)
3570 Wyświetlenia
pacmanjaw
First Poster
Opcje

Witam. Szybkie pytanko. Czy jest możliwość zmiany animacja podaczas odblokowania ekranu poprzez czytnik Lini papilarnych? Ewentualnie czy da się zrobić tak, żeby czytnik był zawsze widoczny przy always on display? Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam :winking-face: 

0 Like
6 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@pacmanjaw, nie ma możliwości zmiany animacji podczas odblokowywania odciskiem palca. Możliwe, że w niedługim czasie zostanie dodana możliwość wyłączenia tej animacji. Na ten moment animację można wyłączyć jedynie na najnowszym oprogramowaniu w telefonach z serii S20. Odnośnie drugiego pytania to istnieje możliwość włączenia ikonki odcisku palca na ekranie Always On Display. Ikonkę odcisku palca możesz włączyć przechodząc kolejno do: Ustawienia > Biometria i zabezpieczenia > Odciski palców > Pokaż ikonę na wył. ekranie. Jeżeli chcesz żeby ikonka była widoczna przez cały czas to musisz również włączyć stałe wyświetlanie ekranu AOD.

LarsonP
Pathfinder
Opcje

Hej, nie wiem czy o ten efekt Ci chodziło, ale jest opcja wyłączenia przejścia przy odblokowaniu telefonu. Ustawienia->Biometria i zabezpieczenia->Preferencje dotyczące biometrii i tam odznacz Efekt przejścia na ekranie 😉

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@LarsonP  Próbowałeś zobaczyć co daje wyłączenie tej opcji?

0 Like
LarsonP
Pathfinder
Opcje

A skąd 😉. Nie no, oczywiście próbowałem, ale teraz dodatkowo doczytałem, że w nowych eskach jest możliwość wyłączenia tego falowania ekranu w obrębie czytnika i zapewne o to chodziło autorowi tematu 😋. Sorki za wprowadzenie w błąd 

0 Like
woncki
Student
Opcje
Dołączam się do pytania. Gdzie to wyłączyć w s20ultra?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@woncki, przejdź kolejno do: Ustawienia > Bezpieczeństwo i prywatność > Biometria > Odciski palców > Pokazuj animację po odblokowaniu.