Cześć,
Mam problem z bateria w S10 - bardzo szybko się rozładowuje szczególnie podczas uśpienia, na lte. Zglosilem to do serwisu, zrobili... Wyświetl post
Witam
Pacjent samsung s10e . od jakiegoś czasu tzn. od kilku dni aparat pokazuje szare paski od razu przy włączaniu trybu szerokokątnego oraz... Wyświetl post
Witam. Czy ma może ktoś problemy z bluetooth po aktualizacji? Chodzi mi o to, że do puki wyświetlacz jest włączony działa wszystko OK. Do momentu... Wyświetl post
Witam.
[URL=https://www.fotosik.pl/zdjecie/227629f1cba85e31][IMG]https://images90.fotosik.pl/170/227629f1cba85e31med.jpg[/IMG][/URL]
Od... Wyświetl post
Cześć, chciałbym Was zapytać czy używacie, a jesli tak to w jakiej konfiguracji korzystacie z ww. funkcji? Chodzi mi o luźną dyskusję żeby porównać... Wyświetl post
Witam, mam problem mianowicie, jak robię zdjęcia telefonem S10 w nocy to mam straszne odbicia światła/smugi z lamp. Dodam ze pojawilo sie to po... Wyświetl post
Witam . Mam problem z moim galaxy s10 plus. Nie działa czujnik zbliżeniowy podczas rozmowy ekran się nie wygasza i uchem wciskam wszystko co jest... Wyświetl post
Zaaktualizowalem nowe oprogramowanie 12 w samsungu s10e , i od dam tej pory aparat mi nie działa, czy jest możliwość wrócić to wcześniejszej wersji... Wyświetl post
Cześć. Czy mogę gdzieś w ustawieniach opcje żeby mój telefon się nie łączył automatycznie po bluetooth z jednym specyficznym urządzeniem? Czyli np... Wyświetl post
W moim samsungu od wczoraj pojawią się dźwięk z wibracja, który nie jest związany z niczym. Nie ustawiałam nic oraz nic nie zmieniałam w telefonie.... Wyświetl post
Witam mam problem ze swoim telefonem, a mianowicie przy niskich wartościach jasności ekranu w prawym dolnym rogu na kolorze szarym i tylko na tym... Wyświetl post
Witajcie, mam pewien problem.
W dnie dzisiejszym cały dzień podczas ćwiczeń wojskowych miałem swojego Galaxy S10 w plecaku w etui, w miarę... Wyświetl post
Cześć,
mam problem z baterią w S10e. Ostatnimi czasy bateria w moim urządzeniu potrafi bardzo szybko się rozładowywać. Bywa to nawe 1% we mniej... Wyświetl post