Jak ustawić dźwięk powiadomienia o wydarzeniu z kaledarza. W S5 były "inne dźwięki" i tam się ustawiało dźwięk itd, a w S10? Wyświetl post
Custom List Message Item |
---|
Jak ustawić dźwięk powiadomienia o wydarzeniu z kaledarza. W S5 były "inne dźwięki" i tam się ustawiało dźwięk itd, a w S10? Wyświetl post |
Wymieniona byla bateria w samsungu s10 plus i dalej jest komunikat ze bateria jest do wymiany Wyświetl post @Boriss87, Nie znam kryteriów, na jakich podstawie oceniany jest stan baterii w aplikacji Members. N... Wyświetl post |
Witam jak w temacie czy mozna jakos zresetowac wifi i lte bez reinstalacji calego androida? Powiem szczerze jestem zawiedziony gdyby nie fakt ze... Wyświetl post @misiq, spróbuj na początek zresetować ustawienia sieciowe. Aby to zrobić przejdź kolejno do: Ustawi... Wyświetl post |
Dostałem aktualizacje i chce wiedzieć czy lepiej aktualizować przez OTA czy komputer? Po aktualizacji zamierzam zrobić hard reset i skonfigurować... Wyświetl post @mcbseb, jest dokładnie tak jak napisał @kamil40013. W związku z tym jeżeli zależy Ci na szybkiej i ... Wyświetl post |
Witam. Mam nie caly miesiac samsunga s10 plus od pewnego czasu telefon sam sie "restaruje" w ciagu godziny robi to po kilkanascie razy a... Wyświetl post |
Cześć wszystkim. Mam pytanie odnośnie szybkiego ładowania. Czy ono bardzo niszczy baterie ? Ładuje szybkim gdy tylko muszę a poza tym normalnym... Wyświetl post Witam. Proszę pamiętać że prąd ładowania jest nie bezpośrednio na baterie a przez płytę główną i swe... Wyświetl post |
Witam, chciałbym się zapytać czy aparaty tylne główne są takie same w s10e, S10 oraz s10 lite czy różnią się ? Wyświetl post Jeśli chodzi o ogniskowa, to chyba najbardziej wśród tych modeli wypadnie S10 Główny tylny aparat: D... Wyświetl post |
Witam. Od początku używania telefonu zmagam się z poziomem głośności dźwięków systemowych. Pomimo maksymalnego zmniejszenia głośności telefon... Wyświetl post Mogą występować różnice w działaniu wibracji i dźwięków pomiędzy różnymi modelami Galaxy. Dobrym pom... Wyświetl post |
Cześć Userzy, W ostatnim czasie zauważyliśmy zwiększoną ilość zgłoszeń dotyczących zwiększonego rozładowywania baterii w Waszych nowych... Wyświetl post |
Dzien dobry - pisze z trybu DEX - bez polskich znakow. Mam stacje dokujaca ktora jest podlaczona bezposrednio do monitora. Uzywam... Wyświetl post U mnie zadziałało, jak ustawiłem język fizycznej klawiatury dla każdej z aplikacji klawiatur jakiej ... Wyświetl post |
Odkupiłem z drugiej ręki telefon samsung s10 lite niestety nie działa bluetooth i wifi. Nie wiem co jest powodem reset sieci nic nie dał. Samsung... Wyświetl post @samkac, dziękuję za potwierdzenie. Cieszę się, że problem został rozwiązany. Wyświetl post |
Witam, Od paru dni mam problem z dźwiękiem alarmu. Przy wyłączonych dźwiękach (tylko tryb wibracji) alarm nie dzwoni, jest jedynie wibracja, a... Wyświetl post @Madzia1204 Hej! Sprawdzałaś moje rozwiązania z ostatniego posta?1. Czyszczenie danych aplikacji Zeg... Wyświetl post |
Telefony Galaxy S10 oraz Galaxy S10+ zostały wyposażone w ultradźwiękowy czytnik linii papilarnych, który znajduje się w dolnej części... Wyświetl post ![]() @Bart69, co do grzania się, zachęcam do dyskusji w poniższym wątku: https://eu.community.samsung.com... Wyświetl post |
Witajcie. Zauważyłam dziś na aparacie głównym taką plamę. Co może być przyczyną? Wyświetl post Miejmy nadzieję, że wszystko dobrze się zakończy, pozdrawiam i napisz co powie serwis 🫡 Wyświetl post |
Nie wiem, czy wiecie, że S10-ątki obsługują format HEIF (High Efficiency Image File Format), co pozwala na robienie zdjęć o znacznie mniejszym... Wyświetl post @M_A Wejdź w aparat i koło zębate->Obrazy o wysokiej wydajności i suwak ustaw w lewo jak na zrzucie. Wyświetl post |
Witam. Szybkie pytanko. Czy jest możliwość zmiany animacja podaczas odblokowania ekranu poprzez czytnik Lini papilarnych? Ewentualnie czy da się... Wyświetl post @woncki, przejdź kolejno do: Ustawienia > Bezpieczeństwo i prywatność > Biometria > Odciski palców >... Wyświetl post |
Dzień dobry, Od nowości mam problem z moim S10, przy podłączeniu do samochodu przez bluetooth wycisza mi telefon do zera (minimum) głośność... Wyświetl post @Dundog, Korzystając z Tryby i procedury, możesz stworzyć procedurę, która ustawi głośność multimedi... Wyświetl post |
Odkupiłam używanego Samsunga S10+ i mam problem z robieniem zdjęć tylnym aparatem. O ile względnie ładnie wychodzą zdjęcia bez lampy błyskowej... Wyświetl post |
Witam. Po ostatnim upadku telefonu, podczas biegu wyślizgnął się z kieszeni i przeleciał trzy szerokości pasa jezdni, poza pobitym ekranem i... Wyświetl post @Dark_Familiarity88, Najlepiej będzie zacząć od naprawy przycisku w serwisie. Autoryzowane Centra Se... Wyświetl post |
Witam. Czy wam też przestał działać czytnik linii papilarnych po ostatnich aktualizacjach?. Wcześniej nie mogłem dodać odcisku palca, a teraz mogę... Wyświetl post @marcel240, dokładnie tak. Możesz przywrócić wiadomości, kontakty, historię połączeń, zdjęcia czy fi... Wyświetl post |
Użytkownik | Liczba like |
---|---|
17 | |
17 | |
13 |