Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

bluetooth - problem przy podłączeniu do samochodu

(Temat utworzony: 02-05-2019 05:23 PM)
2513 Wyświetlenia
Lukas89
Student
Opcje

Dzień dobry,

Od nowości mam problem z moim S10, przy podłączeniu do samochodu przez bluetooth wycisza mi telefon do zera (minimum) głośność dzwieku dla media. Muzyka sie odtwarza dalej, lecz trzeba za kazdym razem podgłaszać manualnie. Głośność połaczeń i powiadomień pozostaje bez zmian, tylko głośność mediów wycisza sie. Wczesniej miałem S8 i nie bylo tego problemu, próbowałem również z s6 i najnowszym iphonem i tez działa bez zarzutu także problem po stronie telefonu a nie samochodu. Zresetowałem telefon do ustawien fabrycznych i bez zmian, problem nadaj istnieje.

Prosze o pomoc.

0 Like
17 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Lukas89, na początek spróbuj wyłączyć oraz włączyć telefon. Zerknij również do tego wątku, gdzie jest poruszany problem z dźwiękiem powiadomień po połączeniu z zestawem multimedialnym w samochodzie.

0 Like
Mateuszz
Student
Opcje

Telefon był włączany i wyłączany. W tamtym wątku nic nie ma o rozwiązaniu problemu. 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mateuszz, przez przypadek podałem błędny wątek. Sprawdź raz jeszcze odnośnik w mojej poprzedniej wiadomości.

0 Like
Mateuszz
Student
Opcje

Dalej nic nie pomogło. 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mateuszz, niestety nie mam innych pomysłów. Musisz poczekać na odpowiedzi pozostałych forumowiczów.

0 Like
Shank22
Apprentice
Opcje
Hej, 
widzę, że na forum przewijają się różne wątki z problemami z bt audio.
Wrzucam od siebie filmik obrazujący problem, który występuje z dzwiękuem po sparowaniu s22+ 256gb z moją Octavią 3 (system amundsen), nie mam tego problemu na słuchawkach a wyłącznie w samochodzie i to co drugi raz. Mam na mysli np. wsiadam do samochodu paruję telefon, muzyka gra bez problemow, podjezdzam do biedry na zakupy wracam za 15 min podłączam muzę i mam to co na filmie. Pomaga wtedy jedynie restart telefonu. Czy ktoś może znalazł rozwiązanie na tego typu problemy? Próbowałem rozłączania bt, wyłączanie radia, silnika, ponownego parowania, nic nie pomaga tylko restart telefonu. Będę wdzięczny za info.
Pozdrawiam

Wrzucam jeszcze link bo cos sie filmik nie ładuje

0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Próbowałeś połączyć telefon z innym samochodem ? Twój filmik się nie pokazuje w tym poście.

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Shank22
Apprentice
Opcje
Nie próbowałem z innym samochodem, jak będzie okazja spróbuję, a filmik przesyłam jeszcze raz (trwa jego przetwarzanie moze dlatego sie nie wyświetla)
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Edys075@Shank22 Film został przesłany, tylko czeka na zatwierdzenie przez Moderatora.