Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Podczas połączenia nie słychać ani mnie ani rozmówcy

(Temat utworzony: 28-04-2021 06:14 PM)
15062 Wyświetlenia
kylo
Navigator
Opcje
Podczas rozmowy nie słyszę rozmówcy a rozmówca nie słyszy mnie nawet gdy przełączę na głośnik podłączenie słuchawek też nic nie daje (nieda się nawet rozmawiac przez zegarek )

Podczas rozmowy przez WhatsApp wszystko jest ok 
 Usunolem dane aplikacji wipe cache zrobiony 2 razy
 Co jeszcze mogę zrobić 
0 Like
s20fenowy
Journeyman
Opcje
witam u mnie podczas połączenia nie słyszę osoby dzwoniącej a mnie po drugiej stronie słychać tak się dzieje od dwóch dni i nie wiem jak to naprawić
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @s20fenowy 

Czytałeś wcześniejsze komentarze? 

0 Like
s20fenowy
Journeyman
Opcje
Tak ale jak przejść w tryb android recovery w Samsungu s 20 fe jeśli nie ma przycisku home ani wyłączenia, jest tylko głośności oraz blokady ekranu
0 Like
Devte
Explorer
Opcje
Miałam to samo - dopiero kolejna aktualizacja pomogła, więc polecam regularnie sprawdzać czy aktualizacja jest już dostępna
kylo
Navigator
Opcje
To nie była kwestia aktualizacji poprostu coś się zwiesiło po wyłączeniu bluetootha i ponownym włączeniu wróciło do normy w telefonie jak i w zegarku wszystko było zaktualizowane :smiling-face:
0 Like
Robertxxxxx
Voyager
Opcje
Odbieram i cisza ani ja ani rozmówca. Druga próba jest ok. Dzieje się tylko gdy ktoś dzwoni do mnie. Spotkał się ktoś z takim przypadkiem?

Sieć orange 
Robione czyszczenie danych 
0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Nie masz przypadkiem włączonej opcji VoLTE ? Jeśli tak to Wyłącz i sprawdź czy będzie lepiej.
Screenshot_20221129_230803_Call settings.jpg

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Robertxxxxx
Voyager
Opcje
Miałem włączone od x czasu. Problem się pojawił po ostatniej dużej aktualizacji aczkolwiek wypróbuje
0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Sprawdź i daj znać czy pomogło. Ostatecznie możesz jeszcze wykonać zabieg wipe cache partition.

Opcja wipe cache partition nie usuwa żadnych danych z telefonu. Wszystkie dane użytkownika oraz ustawienia telefonu pozostaną bez zmian.

Instrukcja jak wykonać :

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-android-11-one-ui-3-jak-wej%C5...

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.